Σε αναστολή της επίσχεσης εργασίας μέχρι τις 14.06.2011 προχώρησε όπου είναι καταλητική ημερομηνία καταβολής των υπόλοιπων, δεδουλευμένων, εξαιρέσιμων το Παγκρήτιο σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ & Εθελ. Αιμοδοτών, μετά από απόφαση την οποία έλαβε η Δευτεροβάθμια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ (Π.Ο.Π.ΕΚ.Α.Β.) ακολουθώντας την γραμμή της Ομοσπονδίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου :

"Σήμερα, Παρασκευή, κατεβλήθησαν στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ τα δεδουλευμένα εξαιρέσιμα 2 μηνών (Δεκεμβρίου 2010 και Ιανουαρίου 2011).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, μέχρι την στιγμή που μιλάμε, είναι ο μοναδικός κλάδος που κατάφερε να του καταβληθούν μέρος των δεδουλευμένων τους.

Έτσι λοιπόν, ως ένδειξη καλής πίστης, για δεύτερη φορά, αποφασίστηκε η αναστολή της επίσχεσης και προειδοποιούμε πως θα είμαστε πάντα παρόν στις δύσκολες μέρες που μας περιμένουν με ποιο δυναμικές κινητοποιήσεις.

Σας θυμίζουμε ότι στις 04/04/2011 αναστείλαμε, για πρώτη φορά τις κινητοποιήσεις μας, καθώς είχαμε λάβει έγγραφη διαβεβαίωση από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την καταβολή των δεδουλευμένων μας στις 15/04/2011 και αφού δεν υλοποιήθηκε αυτή η υπόσχεση αναγκαστήκαμε να επαναλάβουμε τις κινητοποιήσεις μας από την επόμενη μέρα)
".