Συνεχίζονται οι περιοδείες της “Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης” σε χωριά του νομού και συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου.

Χθες, Κυριακή 11.05.14, κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων και μελών της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης επισκέφτηκαν τη Βιάννο και τα χωριά της περιοχής, όπου οι κάτοικοι τους επιφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή.

Επίσης θερμής υποδοχής έτυχαν και τα άλλα κλιμάκια της παράταξης που περιόδευσαν Σάββατο και Κυριακή σε χωριά των Δήμων Μινώα Πεδιάδος, Φαιστού, των πρώην Δήμων Γοργολαΐνη και Καζαντζάκη καθώς και σε Ασήμι και Χάρακα όπου παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις μνήμης για την 73η επέτειο από το βομβαρδισμό του χωριού.

Οι υποψήφιοι συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής για την αναγκαιότητα ανατροπής των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής ζωής, ανέπτυξαν τις προτάσεις της παράταξης για την Κρήτη και διένειμαν φυλλάδιο με τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης και τα βιογραφικά των υποψηφίων.

Σήμερα κλιμάκια υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων και μελών της “Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης” με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Μιχάλη Κριτσωτάκη και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Απόλλωνα Φιλιππή επισκέπτονται εργασιακούς χώρους και δημόσιες υπηρεσίες στην πόλη του Ηρακλείου.

Το απόγευμα θα περιοδεύσουν στην περιοχή του Ατσαλένιου όπου αύριο, στην πλατεία, στις 7:30μμ, θα πραγματοποιήσουν από κοινού με τη δημοτική παράταξη “Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες” συγκέντρωση με ομιλητές τους Μιχάλη Κριτσωτάκη και Ηλία Λυγερό

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook