Την ευχή να βάλει το σημαντικότερο \”γκολ\” της ζωής του δίνει στον Στέφανο Μαρτσάκη, μέσω ανακοίνωσης ο Μινώταυρος.
Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Μινώταυρος Μουρνιών εύχεται ολόψυχα ταχεία και πλήρη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Στέφανο Μαρτσάκη, με την ελπίδα ότι θα βάλει το σημαντικότερο \”γκολ\” της ζωής του και θα βγει νικητής από τη \”μάχη\” αυτή. Καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.»

Οι πρωταθλητές Χανίων σε άλλη ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του Ζαρού, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας, στο μεταξύ τους παιχνίδι:

«Το Δ.Σ του Α.Ο Μινώταυρος Μουρνιών ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Α.Ο. Ζαρού, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο παιχνίδι του β\’ γύρου.»

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του

Ο Μινώταυρος έκανε ελπιδοφόρο ξεκίνημα στα μπαράζ ανόδου στη Γ\’ Εθνική, αποσπώντας ισοπαλία (1-1) στο Ζαρό και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη Ρεθύμνου.
Οι \”πράσινοι\” την Τετάρτη (14/05) στις 17:00, στις Μουρνιές, θα υποδεχθούν τους πρωταθλητές Ρεθύμνου, που ξεκίνησαν με νίκη τα μπαράζ, θέλοντας την στήριξη του κόσμου, για να φτάσουν στη νίκη, που θα τους βάλει για τα καλά στη διεκδίκηση της ανόδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook