Τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την πρόταση του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου στο Δήμο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αναφέρει σε δήλωσή του ο Μπουρδάκης Εμμανουήλ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπουρδάκη:

Συνδημότισσες και Συνδημότες, Φίλες και Φίλοι

Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Μαλανδράκη να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στην Εκλογική Περιφέρεια Κολυμβαρίου του Καλλικρατικού Δήμου Πλατανιά με το συνδυασμό «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών».

Η ενασχόληση με τα αυτοδιοικητικά είναι προσφορά κα υποχρέωση όλων στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα. Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και στηρίζεται σε ανθρώπους με ικανότητες, εμπειρία, αποτελεσματικότητα που έχουν το ίδιο όραμα και διάθεση για προσφορά με εμένα προσωπικά. Δεσμεύομαι ότι θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την προάσπιση των συμφερόντων σας με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας ,για την αναβάθμιση και ανάδειξη του τόπου που μεγαλώσαμε, του τόπου που ζούμε με τις οικογένειες μας, του τόπου που Αγαπάμε. ..Γιατί όλοι μαζί μπορούμε για ένα Δήμο ενεργό, αυτόνομο ,ισχυρό…

Για ένα Δήμο συνώνυμο με την ανάπτυξη, τον πολιτισμό και τη κοινωνική συνοχή. Για ένα Δήμο με καινούργιες ιδέες, με θετική ενέργεια, με ευαισθησία …για τον Δημότη και την Δημότισσα πάνω από όλα!!

Με τιμή,
Μπουρδάκης Εμμανουήλ του Ιωάννη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook