Τη δική της τοποθέτηση έκανε η Επισκοπή για το σοβαρό τροχαίο που είχε ο ποδοσφαιριστής της Στέφανος Μαρτσάκης, που είχε \”μετακομίσει\” τον Ιανουάριο από τον Πλατανιά στην ομάδα του Ρεθύμνου.
Αναλυτικά όσα αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

«Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο Στέφανος Μαρτσάκης του Πλατανιά, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που συνέβη στον ποδοσφαιριστή μας.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο παίκτης μας δείχνει να κερδίζει τη μάχη για τη ζωή, ωστόσο αυτά τα δύο 24ωρα, είναι τα πιο κρίσιμα.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου. Το όχημα του Μαρτσάκη εξετράπη της πορείας του και ανετράπη αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η ΠΑΕ Επισκοπής βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή μας και του εύχεται ταχεία ανάρρωση. Μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Ο πρόεδρος κ. Νικολιδάκης αλλά και σύσσωμο το Δ.Σ. μαζί με τα στελέχη του προπονητικού και του αγωνιστικού τιμ, παρακολουθούν από κοντά, κάθε στιγμή τις εξελίξεις σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις κι εύχονται στον ίδιο και στην οικογένειά του, υπομονή μα και ταχεία όσο και πλήρη ανάρρωση. Ο Στέφανος είναι γεννημένος νικητής και θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη.Παράλληλα, η ΠΑΕ Επισκοπής, θα ήθελε να ευχαριστήσει τα λοιπά σωματεία κι όποιον άλλον φορέα έδειξε ενδιαφέρον εκφράζοντας την συμπαράσταση του στην ΠΑΕ και στην οικογένειά του τούτες τις δύσκολες ώρες».»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook