Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Παιδικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ του Δήμου Ηρακλείου με τη συμμετοχή φέτος περισσότερων από 3.000 παιδιά.

Την τελετή λήξης, που έγινε χθες στο Παγκρήτιο Στάδιο, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, που στο χαιρετισμό του συνεχάρη τα παιδιά και τις οικογένειές τους για τη συμμετοχή τους σ’ αυτόν τη διοργάνωση. Επίσης, ο κ. Κουράκης τόνισε ότι ο θεσμός του Παιδικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους και η ανταπόκριση του κόσμου είναι η επιβράβευση της προσπάθειας που έχει γίνει από το Δήμο. «Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει και να διευρύνει τέτοιες πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη διάδοση των αξιών του υγιούς αθλητισμού, της ομαδικής προσπάθειας και της ευγενούς άμιλλας» πρόσθεσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου.

Σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες, και στο σύνολο των αθλητών αναμνηστικά διπλώματα, ενώ στις 3 πρώτες ομάδες των κατηγοριών, όπου υπήρχε βαθμολογία, δόθηκαν κύπελλα και μετάλλια.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, η αντιπρόεδρος για θέματα αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Μαρίζα Τζιράκη, η πρόεδρος κ. Ελένη Κόκορη και μέλη της διοίκησης του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης και Αθλητισμού του Δήμου Ηραλείου κ. Γιάννης Δροσίτης κ.α.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook