Στην εκπομπή του Μιχάλη Τσόχου στον NovaΣΠΟΡ FM φιλοξενήθηκε ραδιοφωνικά ο Μουράτ Σεροπιάν.

Ο προπονητής που οδηγεί τον Α.Ο. Χανιά στις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας του μίλησε για την πορεία της ομάδας του και για τις πιθανότητες ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη "μάχη" της ανόδου στα πλέι οφ: 

«Γίνεται μεγάλη μάχη και αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη στη συνέχεια. Είναι πολύ καλές όλες οι ομάδες. Αν ανατρέξετε σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, θα δείτε ότι είχα δηλώσει πως τώρα θα κριθούν τα πάντα, αφού πρέπει να είσαι φρέσκος και να έχεις δυνάμεις σε αυτό το κομμάτι της σεζόν. Το βάθος στον πάγκο είναι σχετικό, αφού κάποιος καταλαβαίνει πως έχεις 20 – 25 παίκτες. Το θέμα, όμως, είναι να έχεις 20 παίκτες που να έχουν δώσει 20 παιχνίδια ο καθένας και αυτό είναι κάτι που έχουμε καταφέρει. Έχουμε πολλή ενέργεια, θέληση, νεαρά παιδιά που διψούν για διάκριση και αυτό που μας βοηθάει είναι το τελευταίο». 

Για την πορεία του ΑΟΧ: 

«Η αλήθεια είναι πως προς τα έξω θέλουμε να βγάζουμε μικρότερους στόχους για να μην εκτεθούμε και να μην βάζουμε πίεση στα νέα παιδιά. Πάντα όλοι θέλουμε το καλύτερο για τον εαυτό μας. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και δεν λέμε κάτι για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και είναι πρόκληση για τον Α.Ο. Χανιά να παίζει με τον Ηρακλή, μία ιστορική ομάδα, ένα κρίσιμο ματς. Εγώ, σαν προπονητής σε αυτή την κατηγορία, και η ομάδα μου να κοιτάμε τέτοιες ομάδες στα μάτια». 

Για το ποιες ήταν οι νίκες-κλειδιά της φετινής πορείας

«Πιστεύω ότι η πορεία μας ήταν σταθερή σε όλο το πρωτάθλημα. Δεν ξεχωρίζω νίκες ή ήττες. Έχουν πάρει λίγα ρεπό τα παιδιά και αν δείτε τα στατιστικά έχουμε πάρει αρκετούς βαθμούς μακριά από την έδρα μας και έχουμε καλά στοιχεία εντός. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και αυτό να οφείλεται στη δουλειά που έχουμε κάνει μέσα στο γήπεδο. Το κλειδί για την πορεία αυτής της ομάδας ήταν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, αφού πίστεψαν ότι μπορούν να δουν στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά, εκτιμούμε κάθε αντίπαλο αλλά δεν τον φοβόμαστε. Μπορεί επτά ομάδες από τις οχτώ να είναι στην τελική τριάδα!».