Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Αγίου Μύρωνα και της Πυργού στον επικεφαλής του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου κ.Γιάννη Κουράκη κατά τη διάρκεια της περιοδεία του σήμερα το απόγευμα.

Ο κ. Κουράκης ,μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους συνομίλησε μαζί τους τονίζοντας ότι στις βασικές προτεραιότητές του βρίσκονται πάντα οι αγροτικές περιοχές του Δήμου.

Θα συνεχίσουμε, είπε, να στηρίζουμε τον αγροτικό τομέα με την δημιουργία νέων δικτύων άρδευσης ύδρευσης και άλλων υποδομών όπως τα φράγματα με στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγής και τη βιωσιμότητα των καλλιεργειών.

Ήδη, πρόσθεσε, εκτελούνται έργα που εξυπηρετούν τους αγρότες και ωφελήσουν την αγροτική οικονομία και το εισόδημα των παραγωγών ενώ επεσήμανε ότι στόχος της νέας περιόδου είναι η ενίσχυση του Αγροτικού Κέντρου για ενημέρωση και υποστήριξη του αγρότη.

Παράλληλα ο κ.Κουράκης αναφέρθηκε και στα άλλα έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί όπως μονάδες βιολογικών καθαρισμών αποκατάσταση και τσιμεντόστρωση Αγροτικών δρόμων όπου χρειάζεται κ.α

Ο υπ.Δήμαρχος τόνισε με έμφαση ότι τα τελευταία χρόνια από την εφαρμογή του Καλλικράτη και τη συνένωση πρώην αγροτικών Δήμων με τον Δήμο Ηρακλείου έχουν γίνει πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και «θα συνεχίσουμε» είπε απευθυνόμενους στους κατοίκους των οικισμών για να κάνουμε ακόμη περισσότερα

Οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τον κ. Κουράκη για το ενδιαφέρον του έδωσαν συγχαρητήρια για το έργο του και εξέφρασαν τη στήριξη στο πρόσωπό του δίνοντάς του ευχές για καλή επιτυχία.Ο κ.Κουράκης τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί και άλλους οικισμούς στις αγροτικές περιοχές του Δήμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook