Μήνυση για σωματική βλάβη και απειλή κατέθεσε τελικά νωρίς σήμερα το πρωί η κυρία Αλεξία Έβερτ εναντίον του εφοπλιστή κ. Θέμη Πετράκη, με αφορμή το χθεσινοβραδινό περιστατικό με το τροχαία ατύχημα στο Κολωνάκι.

Η κυρία Έβερτ υποστηρίζει στη μήνυσή της ότι ο νεαρός επιχειρηματίας την χτύπησε και την απείλησε, επειδή τράκαρε την σταθμευμένη Ferrari του, προκαλώντας της υλικές ζημιές.

«Θα πληρώσεις τη Ferrari με το αίμα σου» φέρεται να είπε ο εφοπλιστής στην κυρία Έβερτ, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια στο protothema.gr.

\"\"
Η κυρία Έβερτ αποκάλυψε ότι ο εφοπλιστής την χτύπησε, πετώντας πάνω της ένα ογκώδες βιβλίο, ενώ στη συνέχεια την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στην άσφαλτο και να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι.

\"\"
Μάλιστα, επισήμανε πως, αν δεν έμπαινε στη μέση ο σωματοφύλακας του κ. Πετράκη, προκειμένου να τον αποτρέψει από να την χτυπήσει περισσότερο, τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει χειρότερη τροπή.

Θυμίζουμε ότι η κυρία Έβερτ δεν κατέθεσε μήνυση αργά χθες το βράδυ, καθότι φέρεται να δέχθηκε την έγγραφη συγνώμη του εφοπλιστή, ο οποίος παραδεχόταν εν μέρει τους ισχυρισμούς της κυρίας Έβερτ (παραδέχθηκε τη φραστική επίθεση, όχι όμως τη σωματική βλάβη).

\"\"
Σήμερα νωρίς το πρωί, όμως, προσήλθε στο ΑΤ Συντάγματος και κατήγγειλε το περιστατικό, μηνύοντας τον φερόμενο ως δράστη, κ. Θέμη Πετράκη.

\"\"
Για το γιο του πλοιοκτήτη κ. Αλέξιου Πετράκη ισχύει η διαδικασία του αυτοφώρου. Αν και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, δεν έχει καταστεί εύκολος ο εντοπισμός του. 

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook