Ολομέτωπη επίθεση σε ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε από το Ηράκλειο ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμμαοτς Ελλάδας κ. Δημήτρης Κουτσουμπάς, κατά τη διάρκεια της κεντρικής του προεκλογικής του ομιλίας στο Ηράκλειο.

Ο κ. Κουτσουμπάς, κάλεσε τον κόσμο της Κρήτης, να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο ΚΚΕ "και στις τρεις κάλπες και τις δύο Κυριακές".

"Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης γίνεται πολιτικό όπλο που σημαδεύει κατευθείαν την αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν αστοχεί απ’ τις αυταπάτες και τις ψεύτικες ελπίδες της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύει και χτυπά τον πραγματικό ένοχο, την πολιτική της ΕΕ, των μονοπωλίων", τόνισε χαρακτηριστικά ο ΓΓ του ΚΚΕ, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε:

"Μια ζωή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εκβίαζαν το λαό, μοίραζαν υποσχέσεις, παραπλανούσαν και τελικά εγκλώβιζαν το λαό στη μεταξύ τους σικέ αντιπαράθεση.

Στα πρότυπα του παλιού δικομματισμού σήμερα η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν την ίδια τακτική με τον ίδιο βασικό στόχο: η λαϊκή δυσαρέσκεια να μην αμφισβητήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, το σάπιο σύστημά τους, να μη φτάσει να συναντηθεί με τη ρεαλιστική πολιτική πρόταση διεξόδου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παίζουν στο ίδιο γήπεδο, διεκδικούν ο καθένας για τον εαυτό του τα εύσημα της ΕΕ, των μονοπωλίων και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και τα ίδια συνθήματα: «Νέα Ελλάδα» η ΝΔ, «Νέα Ελλάδα» και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα και τα συνθήματα τους αποκαλύπτουν τη σύμπλευσή τους με τη στρατηγική της ΕΕ, αυτού του δρόμου ανάπτυξης που μας έφερε σε αυτό το χάλι".

Δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία του κ. Κουτσουμπα