Δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό και κατά τη διάρκεια της νύχτας, να εργάζονται τα συνεργεία για την ανάσυρση του 39χρονου που \”θάφτηκε\” κάτω από χώματα όταν κατέρρευσε πηγάδι μέσα στο οποίο έκανε εργασίες (δείτε εδώ).

Για 6η συνεχή ημέρα, συνεχίζουν την πρωτοφανή σε μέγεθος αλλά και σε απρόοπτα επιχείρηση για τον εντοπισμό του άτυχου άντρα.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και τα συνεργεία, δίνουν μάχη με το χρόνο και τις κατολισθήσεις των χωμάτινων όγκων που έχουν μετατρέψει το έργο να μοιάζει \”σισύφειο\”.

Σήμερα, τα συνεργεία δημιούργησαν ένα \”παραπήγαδο\” στο οποίο διοχετεύουν τα νερά που αντλούνται απο το παλιό πηγάδι στον πάτο του οποίου είναι θαμμένος ο 39χρονος.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι μέχρι το μεσημέρι εκτός απροόπτου, ενδεχομένως οι διασωστες να ήταν σε θέση να προσεγγίσουν το σημείο που βρίσκεται ο 39χρονος, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν.

Τραγικές φιγούρες, οι συγγενείς και οι φίλοι του, απο την Γεωργία, οι οποίοι νυχθημερόν περιμένουν έξω απο τον χώρο της τραγωδίας την εξέλιξη της επιχείρησης.

Να σημειωθεί πως εκτός των ανδρών της ΕΜΑΚ Κρήτης, όλες αυτές τις ημέρες στην περιοχή βρίσκονται διαρκώς πυροσβέστες των Χανίων και αστυνομικοί, ενώ και η κυκλοφορία οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου έχει διακοπεί.

Δείτε βίντεο από την 5η ημέρα των εργασιών που φανερώνουν το μέγεθος της επιχείρησης που διενεργείται στο σημείο ενώ υπενθυμίζεται ότι στο χώρο που τώρα εχει μετατραπεί σε εργοτάξιο, υπήρχε το \”μοιραίο\”  πηγάδι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook