Δυο Κρήτες ποδοσφαιριστές που μετεγρράφηκαν την περίοδο του Ιανουαρίου από την Παναχαϊκή και κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Football League 2 φαίνεται ότι δεν ήταν στα σχέδια του προπονητή Ηλία Φυντάνη για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα με σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναχαϊκή γνωστοποίησε ότι έλυσε το συμβόλαιο του Γιώργου Πυθαρούλη και ακόμα πέντε ποδοσφαιρστιών, ενώ υπήρξε συμφωνία και για λύση της συνεργασίας με τον Ντίνο Πάγκαλο, αφού εισπράξει η ομάδα τα χρήματα που κατέβαλε στον Πανθρακικό για να τον αποκτήσει.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πλατανιά είχε υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών με αυξημένες αποδοχές κάθε χρονιά και με προοπτική να είναι στην ομάδα της Πάτρας μέχρι και την Superleague, αν ανέβαινε η ομάδα.
Τόσο ο Πάγκαλος όσο και ο Πυθαρούλης είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι κατόπιν συναντήσεως με τους ποδοσφαιριστές του προπονητού Ηλία Φυντάνη, του αντιπροέδρου Χρήστου Τσαρτόλια , του διευθύνοντα συμβούλου Τάσου Χριστακόπουλου και του γενικού αρχηγού Πέτρου Σταθάκη συμφωνήθηκε να λυθούν τα συμβόλαια των κάτωθι ποδοσφαιριστών:
Αθανασόπουλου Χρήστου, Ακπαρίδη Δημήτρη, Λουμπαρδέα Νίκου, Βλασόπουλου Νίκου, Πιθαρούλη Γεωργίου και Κωνσταντινίδη Ντίνου.

 Ο κ. Φυντάνης ζήτησε επίσης και συμφωνήθηκε με τους ποδοσφαιριστές Πάγκαλο Κώστα και Στεργίδη Λυμπέρη η λύση των συμβολαίων τους αλλά επειδή οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν αγοραστεί απαραίτητη προϋπόθεση για να λυθεί το συμβόλαιο τους είναι η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή να εισπράξει τα χρήματα τα οποία κατέβαλε στις ομάδες τους για να τους αγοράσει.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή Κυβελίδη δεν μένει ελεύθερος αλλά την Δευτέρα 23/5/2011 ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας θα συζητήσει μαζί του για να αποφασίσουν από κοινού το μέλλον του.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν έχει καμία διάθεση να λύσει το συμβόλαιο του Κυβελίδη ο οποίος είναι συμβεβλημένος μαζί της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αλλά έχουν δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό οι δηλώσεις του.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι τις 28/5/2011.

Στις προπονήσεις αυτές θα συμμετάσχουν και οι κάτωθι ποδοσφαιριστές: Κοτσόκολος Θεόδωρος, Ντεμάι Ευάγγελος, Μπουχαγιερ Αντώνης, Χούσα Ανδρέας, Μπουρλάκης Ιωάννης, Ζέλιος Σωτήρης και Κολοβούρης Ανδρέας.

Καθώς επίσης και οι δανεικοί ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί σε άλλες ομάδες: Τζιβίλογλου Ευτύχιος, Κουσκουνάς Νικόλαος, Δημογιάννης Σπύρος, Λαζαρίδης Τρύφωνας και Γερασιμοπουλος Ανδρέας».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook