Δράσεις της δημοτικής κίνησης \”Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου\” για το επόμενο διάστημα:
Την Τρίτη 13 Μαϊου οι \”Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου\” στον Κρουσώνα! Στις 7.00 μ.μ. υπάρχει προγραμματισμένη ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Μαλεβιζίου με τους \”Ελεύθερους Δημότες Μαλεβιζίου\” Κώστα Καμπιτάκη στην Αγορά του χωριού!
Την Τετάρτη 14 Μαϊου στις 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Κώστα Καμπιτάκη υποψήφιου δημάρχου Μαλεβιζίου με τους \”Ελεύθερους Δημότες Μαλεβιζίου\” μπροστά από τα γραφεία της κίνησης στον κεντρικό δρόμο (Ελευθερίου Βενιζέλου 236) στο Γάζι! Θα γίνει παρουσίαση των προγραμματικών και των αξιακών αρχών του συνδυασμού!
Την Πέμπτη 15 Μαϊου οι \”Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου\” συμμετέχουν ως υποστηρικτές στην παρουσίαση της ταινίας \”ΝΟΝΑ\” του Στέλλιου Κούλογλου στις 6.00 μ.μ. στο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη! Η ταινία αναφέρεται στη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγελα Μέρκελ. Θα παρευρεθεί ο ίδιος ο δημοσιογράφος και θα μιλήσει για την ταινία!
Πολιτισμός στην πράξη από το ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ και τους \”Ελεύθερους Δημότες Μαλεβιζίου\”
Την Παρασκευή 16 Μαϊου είναι προγραμματισμένη ομιλία του Κώστα Καμπιτάκη στις 7.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στην Τύλισο!
\”Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλες κα όλους που συμβάλουν στην λειτουργία της δημοτικής κίνησης είτε υλικά, είτε με τη συμμετοχή τους στις δράσεις και την οργάνωση της καθημερινής μας δουλειάς! Στηριζόμαστε αποκλειστικά στην εθελοντική προσπάθεια, καθώς και στη δύναμη και την αντοχή που μας δίνουν οι πολίτες του Μαλεβιζίου!\”, καταλήγει η ανακοίνωση των \”Ελεύθερων Δημοτών Μαλεβιζίου\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook