​Ένα 15χρονο κορίτσι, Whitney Berridge, έδωσε τέλος στη ζωή του γιατί δεν μπορούσε να δεχθεί ότι θα ζήσει την υπόλοιπη ζωή της χωρίς τη μαμά της, η οποία πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί κρεμασμένη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Χάμσαϊρ.

\"mahitria1.jpg\"

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, το κορίτσι έκανε υπερβολική χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στις 19 Απριλίου. Μάλιστα όπως δήλωσαν οι γιατροί έπασχε από το σύνδρομο Wolf Parkinson White που κάνει την καρδιά να χτυπά πάρα πολύ γρήγορα.

Την Κυριακή η γιαγιά της πήρε την δύσκολη απόφαση να κλείσουν τα μηχανήματα που εδώ και ένα μήνα κρατούσαν την εγγονή της στη ζωή. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε τους λόγους που την οδήγησαν να κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών η γιαγιά είπε:

«Πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες. Της ήταν πολύ δύσκολο να ζει χωρίς τη μητέρα της. Ξέραμε ότι ήταν δυστυχισμένη. Δεν το ξεπέρασε ποτέ. Είχαν περάσει δύο χρόνια και δεν μπορούσε να το πάρει απόφαση».

\"mathitria2.jpg\"

Όπως είπε, η εγγονή της ήταν ένα χαρούμενο παιδί, πολύ προσκολλημένη στη μαμά της. Μετά το θάνατό της η μικρή έμενε με την θεία της, η οποία προσπαθούσε να βρει κάποιον ειδικό για να αναλάβει την μικρή.

\"mathitria3.jpg\"

Μάλιστα τη μέρα που έκανε την απόπειρα, η 15χρονη ήταν σε καλή διάθεση. Η θεία της την είχε ρωτήσει αν θέλει κάτι και όταν πήγε στο δωμάτιό της για να δει αν είναι καλά την βρήκε αναίσθητη πάνω στο κρεβάτι της.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook