Επισκέψεις σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Βαρβάρας αλλά και του Κόφινα, περιλαμβάνει το μενού της σημερινής περιοδείας του επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Κίνηση Δήμου Γόρτυνας «Ελλωτίς», Σταύρου Ξυλούρη. 
Συγκεκριμένα ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας θα βρεθεί το κατά σειρά στους οικισμούς Άνω Μούλια, Πρινιά, Μεγάλη Βρύση, Πρεβελιανά, Άγιο Θωμά, Δούλι, Λαράνι, Ατσιπάδες, Άκρια, Μοριά, Αποϊνι, Φαραγγιανά και Σοκαρά, ενώ στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και στάση στο χωριό Βουρβουλίτη της Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνας, απ΄ όπου και θα ξεκινήσει η παραπάνω περιοδεία στις 4 το απόγευμα. 
Δυναμικό παρών στη Γέργερη
Εν τω μεταξύ με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, η ομιλία του Σταύρου Ξυλούρη στη Γέργερη. Οι πολυπληθείς πολίτες που παραβρέθηκαν μετέδωσαν το μήνυμα της νίκης στον κ. Ξυλούρη και στους συνεργάτες του, πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο πως οι δημότες της Γόρτυνας επιζητούν την αλλαγή στα κοινά του τόπου τους, αφού οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
Πριν την ομιλία στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Ρούβα, η αντιπροσωπεία της Ενωτικής Κίνησης Δήμου Γόρτυνας «Ελλωτίς», πέρασαν από τα χωριά Αμπελούζο, Απομαρμά, Μετόχια, Νύβριτο και Πανασό, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους και να αναπτύξουν το πρόγραμμά τους για την επόμενη μέρα του δήμου Γόρτυνας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook