Από το πρωί της Τρίτης (13/05) υπάρχουν πάρα πολλά δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς πηγαίνει για την απόκτηση του Σωτήρη Μπαλάφα.
Μάλιστα συνδυάζουν το γεγονός αυτό με την παραμονή του Άγγελου Αναστασιάδη, αφού αναφέρουν ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί επιλογή του Μακεδόνα τεχνικού, που τον γνωρίζει από τον ΠΑΟΚ και θέλει να τον φέρει στα Χανιά, αφού όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στον \”ερυθρόλευκο\” πάγκο.
Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.
\"\"
Τις τελευταίες δύο σεζόν ο Αρτινός ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως αμυντικός, φόρεσε τη φανέλα της Χοβέρλα Ουζχορόντ, στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας (42 συμμ.-3 γκολ). Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 21 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ, απέναντι στην Ταβρίγια του Γιάννη Χριστόπουλου και του Χανιώτη πρώην γυμναστή του Πλατανιά Λεωνίδα Παπαδάκη.
Ο Μπαλάφας είναι γεννημένος στις 19 Αυγούστου 1986 και έχει ύψος 1,88. 
Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του τόπου του, την Αναγέννηση Άρτας, για να βρεθεί το 2005 στον ΠΑΟΚ, στον οποίο άνηκε για 7 χρόνια. Στο διάστημα αυτό παραχωρήθηκε δανεικός σε ΠΑΣ Γιάννινα (2009) και Εργοτέλη (2010).
Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook