Ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Χαράλαμπου Γιαννόπουλου:

\”Φίλε Δημότη και Δημότισσα

Πριν να πας στην κάλπη, ενημερώσου για τις μεθόδους με τις οποίες αγωνίζεται ένας αντίπαλος συνδυασμός να σε παραπληροφορήσει και να υφαρπάξει την ψήφο σου. Εκτός από τα προεκλογικά ρουσφέτια και τις χωρίς κανένα αντίκρισμα υποσχέσεις τους, έχουν επιδοθεί τώρα και όσο προχωρούμε προς την κάλπη σε μια αγωνιώδη προσπάθεια, να κάνουν δικό τους επίτευγμα τα δικά μας έργα!

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν ενημερωτικό φυλλάδιο στο οποίο εντάσσουν σαν δικές τους επιτυχίες, το μεγάλο έργο του βιολογικού καθαρισμού του Αρκαλοχωρίου, το νηπιαγωγείο, την ασφαλτόστρωση προς Νιπιδιτό, την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης, το συνεδριακό κέντρο, το ανοιχτό θέατρο, τις αναπλάσεις στο κέντρο της πόλης μας και άλλα για τα οποία εμείς αγωνιστήκαμε επί σειρά ετών για να τα εξασφαλίσομε, να τα κατασκευάσομε ή να τα δημοπρατήσομε. Ε, λοιπόν, αυτά τα έργα δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα χαρίσομε σε κανέναν.

Πιο συγκεκριμένα το βιολογικό καθαρισμό παλεύαμε από το 1994 για να τον φτάσομε στο στάδιο της έγκρισης και της δημοπράτησης στα μέσα του 2010. Αυτό που έμενε ήταν να εγκατασταθεί ο εργολάβος. Εκείνοι δεν είχαν ούτε καν τη μέριμνα να επιστατήσουν το έργο στη διάρκεια της κατασκευής του, με αποτέλεσμα οι δρόμοι της πόλης να έχουν καταντήσει χειρότεροι από αγροτικούς!

Το νηπιαγωγείο είναι δικό μας έργο! Το στάδιο είναι δικό μας έργο δημοπρατημένο το 2010!

Οι ανασκαφές στον προφήτη Ηλία είναι δικό μας έργο!

Το συνεδριακό κέντρο στο χώρο του εκθεσιακού συγκροτήματος, όπως και το ανοιχτό θέατρο είναι δικά μας έργα!

Τα δίκτυα ύδρευσης, εσωτερικά, εξωτερικά και παροχές σύνδεσης επίσης ήσαν δικό μας έργο. Είχαν αγοραστεί οι σωλήνες και τα εξαρτήματα και είχαν αποθηκευθεί πρίν παραδώσουμε τη διοίκηση του δήμου το 2010!

Οι αναπλάσεις στο κέντρο του Αρκαλοχωρίου, όσες δεν είχαν τελειώσει επί των ημερών μας, είχαν εγκριθεί και δημοπρατηθεί.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα περισσότερα έργα που αναφέρονται στο \”διαφημιστικό\” κείμενο που περιγράφει τα \”μεγάλα κατορθώματά τους\”!

Η αναβάθμιση και ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Νιπιδιτό είναι έργο της περιφέρειας, όπως είναι και η βελτίωση του δρόμου προς Θραψανό η οποία όμως είχε εγκριθεί και δημοπρατηθεί επί των ημερών μας και με χρηματοδότηση που εμείς εξασφαλίσαμε.

Αν οι εμπνευστές του εντύπου της παραπληροφόρησης ήθελαν να είναι πειστικοί έπρεπε να αναφέρονται και στις ημερομηνίες των μελετών ή διεξαγωγής των δημοπρατήσεων όπως αναγράφονται στα σχετικά τεύχη. Αυτό όμως είναι προφανώς μια ασήμαντη γι’ αυτούς λεπτομέρεια!

Το κείμενο με τις αναφορές που κάνει, είναι ψευδέστατο και παραπλανητικό. Είναι υπόλογοι για την υπεξαίρεση της πατρότητας των έργων μας , που δεν τα χαρίζομε για καπηλεία και εκμετάλλευση σε κανένα. Αντίθετα εμείς, δεν θα κάναμε ποτέ δικό μας έργο την ανάπλαση που γίνεται στον Άγιο Νεκτάριο που ίσως είναι και το μοναδικό επί των ημερών τους!

Υ/Γ. Η υποσημείωση ότι η σύνταξη του κατάπτυστου φυλλαδίου έγινε από τους υποψηφίους της δημοτικής ενότητας Αρκαλοχωρίου, δεν απαλλάσσει τον αρχηγό από τη σχετική ευθύνη. Αυτές οι επιλογές δεν βοηθούν το ήπιο κλίμα που εμείς επιδιώκομε. Ας το προσέξουν!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook