Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον BHMA 99,5 το πρωί της Τρίτης.

Λίγα 24ωρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, προχώρησε σε χυδαία και σεξιστικά σχόλια για την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ αποκάλεσε «νούμερο» τον Μ.Γλέζο.

Ο Θ.Πάγκαλος, κατηγόρησε τη Ρένα Δουρου ότι παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας, κολλώντας παντού αφίσες με τη «βρωμερή της φάτσα».

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα».

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».

Παράλληλα, ο Θ.Πάγκαλος αποκάλεσε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο, λέγοντας: «Δε μπορεί τον άλλον που είναι \’\’νούμερο\’\’, που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».

Ο κ. Πάγκαλος, χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες, ψηφίζει «το παράλογο και το εξωφρενικό».

Σε ό,τι αφορά τη δική του ψήφο, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι θα ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι, αλλά πάντως όχι ΔΗΜΑΡ γιατί βαριέται, ούτε Ελιά, αφού δεν τον θέλουν.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook