Τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ.Γιάννη Κουράκη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο η 29χρονη άνεργη έγκυος και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών κ. Εμμανουέλλα Χυντιράκη και τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον, που έδειξε με την κοινωνική ευαισθησία που τον διακρίνει ,στο σοβαρό πρόβλημά της και την επίλυσή του από υπηρεσία του Δήμου.

Μάλιστα η κ.Χυντιράκη του προσέφερε και ένα κουτί γλυκά εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τις ευχαριστίες της αφού επανασυνδέθηκε το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι της χάρις στην άμεση παρέμβασή του.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κουράκης , μόλις πληροφορήθηκε το πρόβλημα της οικογένειας ζήτησε από τις υπηρεσίες του Δήμου να αποκαταστήσουν τις ζημιές στην ηλεκτρική της εγκατάσταση του σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται, προκειμένου η ΔΕΗ να επανασυνδέσει το ρεύμα αφού αδυνατούσε ακόμη και να πληρώσει τους λογαριασμούς.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος την επισκέφθηκε και στο σπίτι της δηλώνοντας ότι «στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι συμπολίτες μας οφείλουμε να έχουμε αυξημένη ευαισθησία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook