Τους λόγους τους οποίους την οδήγησαν να επιλέξει να συμπορευτεί με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης του Νίκου Παπαντωνάκη και από εκεί να δώσει το παρόν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, εξηγεί με δήλωσή της η Λουκία Λιονάκη.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Όσοι ήδη με γνωρίζετε δεν θα εκπλαγείτε από την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Με αίσθηση ευθύνης και ειλικρίνεια θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι η κίνησή μου αυτή προήλθε από τη βαθιά επιθυμία μου για την όσο το δυνατόν πιο ενεργή προσφορά μου στον Δήμο μας.

Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά και για την τοπική κοινωνία των Χανίων δεν είναι ασφαλώς κάτι νέο. Διατελώ ενεργό μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και αντιπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, όπου αγωνίζομαι για τα συμφέροντα του εμπορικού κόσμου και του τόπου μας.

Επιθυμία και απώτερος στόχος μου είναι να συνεργαστώ με όλους τους συνδημότες για να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας και να υλοποιήσουμε τις ιδέες που έχουμε όλοι και που σίγουρα θα βελτιώσουν τη μορφή του Δήμου Χανίων.

Πιστεύω πως σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις πολιτικές μας πεποιθήσεις και να ψηφίσουμε ανθρώπους που θα νιώσουν τις ανάγκες και τις αγωνίες των δημοτών, δεν θα εξυπηρετήσουν μικροσυμφέροντα, αλλά αντίθετα θα έχουν την τόλμη να συγκρουστούν μαζί τους για το καλό του συνόλου.

Η απόφασή μου αυτή με βρίσκει συνοδοιπόρο με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης του Νίκου Παπαντωνάκη ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει έμπρακτα στην πορεία όλων αυτών των χρόνων που παλεύει για τον τόπο μας, το ήθος, την εντιμότητά του, τη συνέπεια και το αγωνιστικό του φρόνημα.ειναι γνωστή η άψογη συνεργασία που είχαμε στον εμπορικό σύλλογο Χανίων

Σας καλώ όλους να ενωθούμε, να συμπορευθούμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας, ώστε να γίνουν έργα πνοής στον Δήμο Χανίων, να συνεργαστούμε όλοι μαζί για τα συμφέροντα του τόπου μας και να πετύχουμε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Λιονάκη Λουκία

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook