Τις γειτονιές του Ηρακλείου επισκέφτηκε χθες βράδυ ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ηρακλείου, με τον συνδυασμό «Κρήτη Μπορούμε», Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, μαζί με υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Οι πολίτες στο Ατσαλένιο, το Μασταμπά, στη πλατεία Σινάνη και Παπαναστασίου υποδέχθηκαν με τον θερμότερο τρόπο τον κ. Κεφαλογιάννη και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, άκουσαν τις βασικές αρχές του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε» και ενημερώθηκαν για τις προγραμματικές θέσεις, σχετικά με την αγροτική παραγωγή, τον τουρισμό και την κοινωνική πρόνοια.

\"\"

Ο κ. Κεφαλογιάννης μετά από την επίσκεψη δήλωσε:

«Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, η στήριξη των πολιτών προς το συνδυασμό μας γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή. Καθημερινά οι πολίτες δικαιώνουν τις επιλογές μας, κατανοούν ότι η δική μας πρόταση είναι διαφορετική, καθαρά αυτοδιοικητική.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε, από κάθε γωνιά της Π.Ε. Ηρακλείου, από κάθε μέρος της Κρήτης, είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ευτυχείς, όταν βλέπουμε παντού Κρητικούς, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε. Την Κυριακή η Κρήτη γυρίζει σελίδα».

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook