Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Μεσσαράς στην εκ νέου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Βιργινία Μανασάκη – Ταβερναράκη, κατά την περιοδεία της στην ιδιαίτερή της πατρίδα, στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη.

Η Βιργινία την προηγούμενη εβδομάδα, συνοδεία και δικών της ανθρώπων, επισκέφτηκε τοπικά διαμερίσματα της περιοχής, δίνοντας την ευκαιρία στους συντοπίτες της, να ενημερωθούν για το έργο της περιφέρειας, και τη σημασία της συμμετοχής των πολιτών στην εκλογική διαδικασία.

Το ενδιαφέρον των ανθρώπων υπήρξε πολύ έντονο, ενώ τα ερωτήματα και τα αιτήματα για τα τοπικά προβλήματα, ήταν πολλά. Από τις επαφές και τις συνομιλίες της Μεσσαρίτισας υποψηφίου με τους συμπολίτες της, αναδείχθηκαν πολλά από τα θέματα και τις ελλείψεις, κυρίως σε υποδομές, που αφορούν την περιοχή.

Οι απαντήσεις και οι τοποθετήσεις της Περιφερειακής Συμβούλου φάνηκε να ικανοποιούν τον κόσμο, ενώ οι συζητήσεις διεξήχθησαν σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε κάθε στέκι που στάθηκε για να συνομιλήσει με τους πολίτες, δημιουργήθηκαν μικροί πυρήνες πολιτικού ενδιαφέροντος, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν έντονα φιλική και ζεστή.

Μ.Ν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook