Η νεοσύστατη ομάδα ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε πολύ καλή παρουσία, στον Παγκρήτιο Διασσυλογικό αγώνα που έγινε στο Γάζι.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στον Παγκρήτιο Διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα στο Γάζι για σκάφη Optimist και Laser. Ο αγώνας διεξήχθη στις 10 και 11 Μαΐου με διοργανωτή το Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης. Συνολικά συμμετείχαν 54 σκάφη.

Η νεοσύστατη ομάδα του Ν.Ο.Χ. πέτυχε τα εξής αποτελέσματα:
– Στην κατηγορία Laser 4.7, ο Χρήστος Περβολαράκης κατέκτησε στα Αγόρια το χάλκινο μετάλλιο, 3ης θέσης, ενώ στα Laser Radial ο Μάριος Χατζηδάκης κατέλαβε την 7η θέση.
– Στην κατηγορία Optimist οι αρχάριοι αθλητές (πρώτος τους αγώνας) Αναστάσης Γκαμπριέλ και Μανόλης Ζομπανάκης, κατέλαβαν την 12η και 24η θέση αντιστοίχως.
Ο προπονητής Ανδρέας Σηφάκης έμεινε ικανοποιημένος, λαμβάνοντας υπ’ όψιν του την ανοδική πορεία της νεοσύστατης αθλητικής ομάδας, καθώς και της πλήρως ανασυσταθείσας ομάδας αρχαρίων από την οποία σύντομα θα εμπλουτιστεί η αθλητική ομάδα.
Ο Ν.Ο. Χανίων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας \”Μύλοι Κρήτης Α.Ε.\”, ο οποίος διέθεσε το σκάφος του για να αγωνιστεί ο αθλητής των Laser αλλά και αυτοκίνητο για τη μετακίνηση των σκαφών από τα Χανιά στο Γάζι και επιστροφή.
Ο υπεύθυνος του Τμήματος ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Χ. κ. Μανιουδάκης, δηλώνει την ικανοποίησή του για την επίτευξη των βραχυπρόθεσμων στόχων που είχαν τεθεί για το Τμήμα και ήταν ο εμπλουτισμός του με νέους αθλητές (σήμερα σύνολο 24), η σταδιακή ανανέωση του υλικού, η πρόσληψη της βοηθού προπονήτριας Νατάσσας Καβαλιεράτου και η επακόλουθη βελτίωση επιδόσεων των αθλητών.
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook