Αέρα νίκης φέρνουν καθημερινά τα μηνύματα που λαμβάνουν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Πολιτών Αυτοδιοίκηση» και ο υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Κοκοσάλης, από όλες τις περιοχές του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Η καθημερινή επαφή των υποψηφίων με τους δημότες φέρνει ένα νέο μοντέλο αυτοδιοίκησης που όπως δηλώνει ο Μανώλης Κοκοσάλης, σκοπό έχει να καταγράφει τα προβλήματα της καθημερινότητας και να δίδει άμεσα λύσεις.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης επισκέφθηκε την Τρίτη το πρωί το παζάρι του Πύργου, ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσει μαζί με στελέχη του συνδυασμού «Πολιτών Αυτοδιοίκηση» στα χωριά: 17.00 Κεφαλάδο, 17.30 Πλακιώτισσα, 18.00 Λιγόρτυνο, 19.00 Πυράθι και 19.30 το Τεφέλι.

Το πρόγραμμα των περιοδειών περιλαμβάνει: την Τετάρτη 16.30 Πραιτώρια, 17.00 Παρανύμφους, 17.30 Πρινιά, 17.45 Μουρνιά, 18.00 Εθιά, 18.30 Αχεντριά και 20.00 Χάρακα.

Την Πέμπτη από 17.00 έως 21.00 θα βρίσκεται στις Ανω και Κάτω Αρχάνες.

Τέλος την Παρασκευή 16 Μαίου θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία στις 20.00 με την κεντρική ομιλία που θα γίνει στο εκλογικό κέντρο του Πύργου.

Στο μεταξύ συνεχίστηκαν οι περιοδείες ξεκινώντας από το Νεοχώρι και τα Καλύβια όπου τα προβλήματα που συζητήθηκαν με τους κατοίκους έχουν να κάνουν κυρίως με την έλλειψη νερού και την αγροτική οδοποιία.

Στο Ροτάσι ο συνδυασμός φιλοξενήθηκε στο νεόκτιστο παραδοσιακό καφενείο του νυν δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού Νικήτα Ανδρουλάκη.

Έγιναν αναφορές στα προβλήματα του χωριού. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση από τους κατοίκους στα τέλη ύδρευσης και ταφής που τους καλεί η νυν δημοτική αρχή να πληρώσουν.

Τέλος στο Μεσοχωριό σε μια συγκέντρωση με αρκετό κόσμο έγινε ομιλία από το Μανώλη Κοκοσάλη, ο οποίος δεσμεύτηκε με την ανάληψη των καθηκόντων του να τοποθετήσει αντιδήμαρχο στην περιοχή ο οποίος και θα έχει σαν βασική του αρμοδιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Από τους κατοίκους του Μεσοχωριού εκφράστηκαν πολλά παράπονα για την νυν δημοτική αρχή, όπως για τις ελλείψεις προσωπικού και ιατροφαρμακευτικού υλικού στο κέντρο υγείας, την παραβατικότητα αλλά και τον ξεχασμένο νότιο άξονα.

Και στο Μεσοχωριό τα στελέχη του συνδυασμού απόλαυσαν την φιλοξενία των κατοίκων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook