Σήμερα Τρίτη 13-5-2014, η Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Αγοραστάκη, περιόδευσε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στη λίμνη Τσόντου και την Ξυλοκαμάρα και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της ΑΝΕΚ.
Μιλώντας στους εργαζόμενους της ΔΕΗ ο Γιώργος Αγοραστάκης επεσήμανε ότι ήρθε η σειρά και της ΔΕΗ στο ξεπούλημα του δημόσιου τομέα. Η μνημονιακή δικομματική διακυβέρνηση, ιδιωτικοποιεί την υποδομή των υποδομών της χώρας. Αυτή η πορεία προς την καταστροφή πρέπει να ανακοπεί στις εκλογές. Στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές εκλογές τα κόμματα του μνημονίου και οι περιφερειακές παραφυάδες τους πρέπει να καταδικαστούν και να υπερψηφιστούν οι δυνάμεις που θα χαράξουν μια νέα πορεία ανόρθωσης της οικονομίας της χώρας. Η Ριζοσπαστική Συνεργασία αυτό το στόχο θέλει να υπηρετήσει.
Την Τετάρτη 14 του Μάη η Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΟΡΑΣΤΑΚΗ, συνοδευόμενη από την υποψήφια ευρωβουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου θα επισκεφθεί το πρωί τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο χώρο των Δικαστηρίων.
Το απόγευμα θα επισκεφθεί συνοικίες της πόλης των Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook