Σοφία Ζεκάκη-Σγουρομάλλη – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Χανιά Μαζί για το Δήμο μας»


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Είμαι παντρεμένη με το Βασίλη Σγουρομάλλη και έχουμε τρεις κόρες: τη Μαριάννα 29 ετών, πτυχιούχο Διοίκησης Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ, παντρεμένη με τον Γιώργο Τζατζιμάκη και μητέρα δύο παιδιών, τη Θεανώ 27 ετών, Οικονομολόγο Ms.c και τη Χριστίνα 21 ετών, φοιτήτρια του τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών & Ναυτιλίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου .

Είμαι απόφοιτη της Σχολής Νηπιαγωγών Χανίων (1984) και του Παιδαγωγικού τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2001).

Εργαζόμουν από το 1985 ως νηπιαγωγός, σε Κρατικό και μετά το 1997 σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό και από το 2001 μέχρι και τον Αύγουστο του 2013, οπότε και αποχώρησα από την υπηρεσία μου λόγω συνταξιοδότησης, διετέλεσα Προϊσταμένη Δ/νσης των Παιδικών Σταθμών του ΟΔΗΚΟΙΠ του Δήμου Χανίων και από το 2011 του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων.

Από το 2001 μέχρι και την συνταξιοδότηση μου είχα ενεργή και συνεχή παρουσία στο συνδικαλιστικό κίνημα , συμμετέχοντας στα εκλεγμένα όργανα ( στο Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ ν. Χανίων ως Πρόεδρος, Γραμματέας, Ταμίας , αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΑ (ΠΟΕ-ΟΤΑ) και στην ΑΔΕΔΥ, Οργανωτικός Γραμματέας στο Νομαρχιακό Τμήμα Χανίων της ΑΔΕΔΥ, αιρετό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ ν. Χανίων).

Έχω διατελέσει, επίσης, αιρετό μέλος του ΔΣ του ΟΔΗΚΟΙΠ και από το 2011 μέχρι και σήμερα μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων

Οι σταθερές προσωπικές μου αξίες και η στάση ζωής μου μέχρι και σήμερα δεν θα μου επέτρεπαν σε καμία περίπτωση να απέχω από την επερχόμενη εκλογική διαδικασία, που αφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση, ένα χώρο που υπηρέτησα και ως διοικητικό στέλεχος και ως συνδικαλίστρια, με γνώμονα πάντα το να είμαι χρήσιμη και όχι αρεστή, και για την υπηρεσία μου και για τους συναδέλφους, ένα χώρο που γνωρίζω πολύ καλά στην πράξη και όχι στη θεωρία.

Δείτε το προσωπικό της προφίλ στο Facebook εδώ


Info