Οι προσπάθειες του Νίκου Αναστόπουλου, και των υπόλοιπων συνεργατών του, στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ, για την ανεύρεση αντιπάλου, για φιλική αναμέτρηση, το Σάββατο (21/05), απέδωσαν τελικά καρπούς.

Οι «ασπρόμαυροι», θα υποδεχθούν αύριο, τον ΠΟΑ, στις 5.30 το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Οι αρχικές επαφές με την Ιεράπετρα, δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και κατόπιν αυτής της εξέλιξης, στον Ηρακλειώτικο σύλλογο, απευθύνθηκαν στους Ατσαλενιώτες, όπου έκαναν αμέσως αποδεκτό το αίτημα. Η προετοιμασία του ΟΦΗ εν’ όψει play-offs, συνεχίσθηκε την Παρασκευή (20/05), με προπόνηση στο ΒΑΚ και αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα.

Ο «Αλενατόρε» ζητούσε από τους παίκτες του, να ελαχιστοποιήσουν τα όποια λάθη έκαναν. Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες, εκτός από τους τραυματίες Λάζαρο Χαριτωνίδη (θα υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα σε επέμβαση χιαστών, στο δεξί του πόδι) και Ερόλ Μπουλούτ (κάνει θεραπείες, λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα). Σύμφωνα με το πρόγραμμα του «Αναστό», την Κυριακή (22/05), οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν ρεπό.