Ένας 16χρονος αθίγγανος, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχε σε ομάδα ατόμων, που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς χθες το βράδυ (Δευτέρα) συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο Ζεφύρι. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα άτομα αυτά εκσφενδόνισαν αντικείμενα σε πληρώματα περιπολικών, που επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο όχημα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στα οχήματα και να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί.

Παράλληλα, πυροβόλησαν προς τους αστυνομικούς, χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί κανείς. Για την υπόθεση αυτή έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται άλλα επτά άτομα. 

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που έγινε σήμερα το πρωί, κατασχέθηκε αυτοκίνητο μάρκας Porsche, το οποίο είχε κλαπεί τον Ιούνιο του 2009 από τον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Ζεφυρίου, αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, παρουσία Δικαστικού λειτουργού.