​Ο Anthony Winward ήταν πάρα πολύ βίαιος και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Τα νεύρα του, τα πλήρωνε συνήθως η σύντροφός του, η οποία υπέστη άπειρες φορές απίστευτη κακοποίηση.

Έτσι και την ημέρα των 21ων γενεθλίων του, ο Anthony έγινε έξαλλος, χωρίς κανέναν προφανή λόγο στο πάρτι που του είχε διοργανώσει η καλή του.

Για να την… «ευχαριστήσει», όταν έφυγαν οι καλεσμένοι τους, την χτύπησε, την κλώτσησε, την δάγκωσε και επιχείρησε να την πνίξει με την ίδια της την φούστα.

Ο 21χρονος, άρπαξε την άτυχη κοπέλα από τα μαλλιά, καθώς εκείνη κατέβαινε τα σκαλιά και την έριξε στον καναπέ. Την απείλησε ότι το παιδί της δεν θα έχει πλέον μητέρα, ενώ την έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε με μανία να την πνίξει.

Η κοπέλα για καλή της τύχη κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του. Φυσικά τον εγκατέλειψε και εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μελανιές, εξιστορώντας την περιπέτεια που έζησε.

Κι ενώ αρχικά το δικαστήριο καταδίκασε τον 21χρονο σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών, έμεινε στη φυλακή μόλις τέσσερις και αποφυλακίστηκε για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του παρέχοντας κοινωνική εργασία.

Η κοπέλα φοβάται τώρα ότι ο πρώην της θα της επιτεθεί ξανά και δεν μπορεί να καταλάβει πώς το δικαστήριο επέτρεψε να αποφυλακιστεί νωρίτερα.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook