Με τον συνδυασμό “ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” του υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου, ο αστυνομικός Μανόλης Σηφάκης, ο οποίος αποφάσισε να στηρίξει με την υποψηφιότητά του τον υποψήφιο και νυν Δήμαρχο Ηρακλείου, καθώς θεωρεί πως αποτελεί με διαφορά την πιο σοβαρή επιλογή για την πόλη και τον άνθρωπο που μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα της.

Ο Μανόλης Σηφάκης γεννήθηκε το 1969 στο Ρέθυμνο. Η καταγωγή του είναι από των Αίμονα Μυλοποτάμου και είναι μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Πολάκη και έχουν τρία παιδιά 19,16, και 7 ετών. Στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα μπήκε το 1990. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Το 2010 εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, ως Ταμίας και από το 2013 έως σήμερα Γενικός Γραμματέας αυτής.

Ο Μανόλης Σηφάκης καθημερινά αγωνίζεται για τα συμφέροντα των ένστολων ενώ ως γεν γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου, έβαλε ένα λιθαράκι στην δημιουργία του Παιδικού σταθμού στο Αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου, του Γυμναστηρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης αλλά και στην τοποθέτηση Ιατρού στο Αστυνομικό Μέγαρο. Επίσης με δική του πρωτοβουλία δημιουργήθηκε και το μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, όπου κάθε χώρο τιμούνται οι αστυνομικοί που έχασαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

Ο Μανόλης Σηφάκης, είναι γνωστός και για τους αγώνες που έχει κάνει για τα δικαιώματα των τρίτεκνων, αφού ως πατέρας τριών παιδιών γνωρίζει αρκετά καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ειδικά σήμερα οι τρίτεκνες οικογένειες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι τρίτεκνοι της χώρας τον «αγκάλιασαν» και δείχνοντας εμπιστοσύνη στο προσωπό του τον ανέδειξαν μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριών Τέκνων Ελλάδος.

Ο Μανόλης Σηφάκης, έτοιμος να αγωνιστεί και για τα προβλήματα της καθημερινότητας των Ηρακλειωτών, ζητάει την ψήφο των Δημοτών του Ηρακλείου ώστε να έχει την δυνατότητα δώσει την δική του μάχη με τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook