Το νέο ξενοδοχείο – μέλος των Design Hotels, Hotel La Semilla, ήρθε για να ταράξει τα γαλήνια νερά της Καραϊβικής στην ακτή της Playa del Carmen του Μεξικό, καλώντας τους επισκέπτες του να επιστρέψουν στις ρίζες του, υιοθετώντας έναν απλό και ήρεμο τρόπο ζωής.

Το φιλόξενο κατάλυμα των εννέα δωματίων σας μεταφέρει σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, χάρη στον αρμονικό συνδυασμό της μεξικανικής ιστορίας και πολιτιστικής κληρονομιάς με αυθεντικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

\"\"

Αντικατοπτρίζοντας τις βασικές γεωμετρικές δομές της ακτής της Playa del Carmen, το κτίριο έχει ανακαινιστεί πλήρως σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Jaime Ingelmo. Φυσικά, τοπικά υλικά όπως πέτρα, γυαλισμένο σκυρόδεμα και τούβλα χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθεί η γήινη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου.

\"\"

Στους εσωτερικούς χώρους, οι ιδιοκτήτες Alexis Schärer και Angie Rodriguez εμπνεύστηκαν από τα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο και επέλεξαν με τον συντηρητή Andres Ocejo έπιπλα αντίκες, για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

\"\"

Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό μείγμα επίπλων με αναφορές σε δημοφιλείς προορισμοί, όπως το το τσιμεντένιο πάτωμα που θυμίζει κάτι από Ελλάδας, μια βιομηχανική σοφίτα παρόμοια με αυτές που θα μπορούσε κανείς να βρει στη Νέα Υόρκη, αντίκες και χειροποίητα ψηφιδωτά πλακάκια από την περιοχή Yucatan του Μεξικό. Το λευκό κυριαρχεί σε όλους του χώρους, δίνοντας την αίσθηση της διαχρονικής ηρεμίας.

\"\"

Τα εννέα δωμάτια στο Hotel La Semilla έχουν διακοσμηθεί με έπιπλα και κειμήλια που προέρχονται από παζάρια και αγορές, παρέχοντάς σε όλα μια ξεχωριστή γοητεία και προσωπικότητα.

\"\"

Οι ιδιοκτήτες δημιούργησαν αρκετούς κοινόχρηστους χώρους, ο καθένας με τη δική του χαλαρή ατμόσφαιρα. Θέλησαν με τον τρόπο αυτό να κάνουν τους επισκέπτες του να αισθανθούν τη θαλπωρή και τη γαλήνη ενός φιλικού σπιτιού, δίνοντας σε κάθε χώρο σπιτική διακόσμηση και παρέχοντας οικείας, αλλά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Παράλληλα, το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πάντα σε ετοιμότητα να παράσχει της απαραίτητες συστάσεις για τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ της περιοχής.
Η “La Terraza”, η ιδιωτική βεράντα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, δεν προσφέρει μόνο εκπληκτική θέα στη γύρω ζούγκλα, αλλά επίσης και έναν χώρο χαλάρωσης ή ακόμα και διαλογισμού ή γιόγκα, κατόπιν αιτήματος των πελατών.

\"\"

Η χαλαρή αισθητική του ξενοδοχείου έρχεται στο προσκήνιο στο Cocina Loft, όπου μια ανοιχτή κουζίνα σερβίρει υγιεινά γεύματα και πρωινό. Τα σκόπιμα αταίριαστα έπιπλα δημιουργούν ζεστές και φιλόξενες γωνιές.

Τιμές: από 126 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook