Τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου της Αγίας Αικατερίνης συνάντησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και οι συνεργάτες του από τα οποία και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συνοικία αλλά και για την πλούσια δράση, με την διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων και παραδοσιακών εργαστηρίων, του συλλόγου τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μηνάς Μαυροειδής, ενημέρωσε τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών» για τα αιτήματα των κατοίκων που αφορούν στην ολοκλήρωση της εφαρμογής του σχεδίου πόλεως, την κατασκευή αθλητικού πολύκεντρου, την αξιοποίηση του οικοπέδου Ριτσόπουλου και του ρέματος του Κατσαμπά, καθώς και την μεταστέγαση του 65ου και 6ου νηπιαγωγείου τα οποία σήμερα στεγάζονται σε ακατάλληλα κτίρια.

Επίσης, ζήτησαν την αναβάθμιση της οδού Αστρινάκη και υπογράμμισαν το έλλειμμα της περιοχής τους σε πράσινο και κοινόχρηστους χώρους.

Ο κ. Λαμπρινός αφού συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του Π.Σ. της Αγίας Αικατερίνης για το πολιτιστικό, πνευματικό και κοινωνικό τους έργο σημείωσε ότι ο δήμος Ηρακλείου έχει υποχρέωση να “σκύψει” πάνω στα προβλήματα των ανατολικών προαστίων και να δρομολογήσει τις παρεμβάσεις εκείνες που θα βελτιώσουν το επίπεδο καθημερινότητας του πολίτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook