Αποκαλύψεις για το διαζύγιο Λάτσιο – Μενεγάκη και την νέα σελίδα στη ζωή της παρουσιάστριας έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος, τέσσερα χρόνια μετά την δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών της με τον Ματέο Παντζόπουλο!

Επικαλούμενος ως μάρτυρες την Τζένη Μπαλατσινού και την τότε διευθύντρια του περιοδικού του, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε πως επί έξι μήνες γνώριζαν για τον χωρισμό της Ελένης και δεν είχαν πει το παραμικρό! «Το διαζύγιο ανακοινώθηκε 5 Φλεβάρη, στα γενέθλιά μου. Δεν ήμουν στην Ελλάδα, ήμουν στο Εξωτερικό. Μίλησα με τους δύο συνεργάτες μου και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε, παρά το ότι εμείς ξέραμε ότι υπήρχε μία ένταση και επί 6 μήνες ούτε ένας Έλληνας δεν το έμαθε. Από τον  Αύγουστο το ξέραμε και δεν είπαμε τίποτα, αλλά κανείς δεν το εκτίμησε», είπε ο παρουσιαστής.

\"menegaki_gomenos_1_10.JPG\"

Επισημαίνοντας πως ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν να μην μιλήσουν λόγω και της φιλίας – κουμπαριάς με την Ελένη, ο παρουσιαστής ανέφερε πως άλλα έντυπα δημοσίευαν πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το περιοδικό «Ηello» που έγραψε ότι ο χωρισμός οφείλεται στη σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο και η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που έβγαλε φωτογραφία του επιχειρηματία.

\"ztqpsnkpdz4bea82c599859.jpg\"

«Όλη η Ελλάδα ήξερε τι συνέβαινε επί τέσσερις μήνες», συνέχισε ο Πέτρος Κωστόπουλος και τόνισε πως ο ίδιος και η Τζένη Μπαλατσινού δεν ήθελαν να πουν κουβέντα. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, ως εκδότης του περιοδικού, είχε επιβάλλει ενός είδους λογοκρισία στους συνεργάτες του, παρά το ότι του επεσήμαναν ότι όλα τα έντυπα είχαν πληροφορίες για το θέμα.

\"nvkkfywbzk4bea83b27e8e3.jpg\"

Πώς προέκυψε η δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών της Ελένης με τον Ματέο, στο ουζερί της Νέας Μάκρης;

«Γύρισα από το Εξωτερικό και μου είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πως έχουμε αυτές τις φωτογραφίες και αν δεν τις βάλουμε θα δημιουργηθεί θέμα, καθώς θα φύγουν από τον φωτογράφο και θα πάνε σε άλλα έντυπα. Πήρα την Τζένη, η οποία μου είπε “άσε με” και, μετά από πίεση των συνεργατών μου, πήρα την απόφαση ότι μάλλον έπρεπε να τις βγάλω, γιατί πλέον το ειδύλλιο δεν ήταν κάτι κρυφό», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, με την σύζυγό του να μην κρύβει το ότι ένιωθε άβολα με όσα άκουγε.

Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, γεγονός που οδήγησε σε ρήξη με την Ελένη Μενεγάκη (οι σχέσεις τους αποκαταστάσθηκαν πρόσφατα, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr), ενώ παραδέχθηκε πως δεν τηλεφώνησε στην παρουσιάστρια πριν την δημοσίευση, αλλά και ότι θεωρεί λάθος την σιωπή που επέλεξε να επιβάλλει στο περιοδικό του επί τέσσερις μήνες

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook