Με τους εκπροσώπους των Κέντρων δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, (ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ.ΜΕΑ), του Δήμου Ηρακλείου, συζήτησε χθες στα γραφεία της «Δύναμης Πολιτών» ο επικεφαλής της κίνησης κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Ανταποκρινόμενος στην αγωνία των ίδιων και των γονέων των παιδιών, για το μέλλον τόσο των Κέντρων όσο και των εργαζόμενων σ’ αυτά, ο κ. Λαμπρινός τους διαβεβαίωσε ότι συμμερίζεται τον αγώνα τους για τη συνέχιση της λειτουργίας τους και ότι η στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου αποτελεί ρητή και δημόσια εκφρασμένη δέσμευση της κίνησης, όπως έχει ήδη καταγραφεί στο πρόγραμμά της.

Σε επιστολή εξ’ άλλου που απέστειλε ήδη προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο των παραπάνω Κέντρων, ο κ. Λαμπρινός δεσμεύτηκε ότι, εφ’ όσον οι Δημότες Ηρακλείου αναθέσουν, όπως εκτιμά, τα καθήκοντα της νέας Δημοτικής Αρχής στη «Δύναμη Πολιτών», θα μεριμνήσει ώστε, σε συνεργασία με την ΤΕΔΚ, να γίνουν όλες τις αναγκαίες ενέργειες και παρεμβάσεις προς τα αρμόδια Υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των σημαντικότατων αυτών Κοινωνικών Δομών και τα επόμενα χρόνια.

Η επιστολή:

\”Αγαπητοί Κύριοι,

Όπως διαβεβαιώσαμε και προφορικά τους εκπροσώπους σας που μας επισκέφθηκαν χθες στα γραφεία μας, η «Δύναμη Πολιτών» είναι απολύτως αλληλέγγυα στον κοινό αγώνα των εργαζομένων και των γονέων για τη συνέχιση της λειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π.- Μ.Ε.Α.

Δεσμευόμαστε ότι εφ’ όσον οι Δημότες Ηρακλείου μας τιμήσουν αναθέτοντάς μας τα καθήκοντα της νέας Δημοτικής Αρχής, θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και παρεμβάσεις προς τα αρμόδια Υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών, ώστε να εξασφαλισθεί έγκαιρα η ομαλή λειτουργία των Δομών για τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε έχουμε ήδη δεσμευτεί στο πρόγραμμά μας για τη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου με κάθε δυνατό τρόπο.

Με τιμή,
Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«Δύναμη Πολιτών Ηρακλείου»
Βασίλης Λαμπρινός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook