Όμως, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με την ιδιοκτήτρια που άκουσε το θόρυβο και έτρεξε να δει τι συμβαίνει.
Οι επίδοξοι διαρρήκτες… τρόμαξαν πιο πολύ από την 55χρονη γυναίκα και το έβαλαν στα πόδια! Ωστόσο, δεν πήγαν μακριά, καθώς αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για την απόπειρα τους συνέλαβαν. Ο ανήλικος και οι δυο μεγαλύτεροι άνδρες ηλικίας 32 και 23 χρόνων παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά 
συναυτουργία.
Πρόλαβε να δει καλά τον άνδρα που της άρπαξε το κινητό της στο Κιλκίς, μια 21χρονη από την Αρμενία που έδωσε σαφή περιγραφή του σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ο 38χρονος Έλληνας εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση, συνελήφθη και το κλεμμένο κινητό επιστράφηκε στη νεαρή γυναίκα, ενώ ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. 
Ένα κινητό ήταν και η λεία ενός 21χρονου Έλληνα που μπήκε ως πελάτης σε ένα κατάστημα στην Ορεστιάδα, αλλά συνελήφθη λίγη ώρα μετά την κλοπή από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Το κινητό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook