Στο πλευρό του Σεραφείμ Τσόκα, κατεβαίνει σ' αυτή την εκλογική μάχη, η Ελευθερία Ντιγριντακη - Μανουσακα ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Χανίων.

Η Ελευθερία Ντιγριντάκη - Μανούσακα, γεννήθηκε στην Γλώσσα Κισσάμου και πατέρας της είναι ο Μανώλης Ντιγριντακης.

Τελείωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Portsmouth της Αγγλίας και στη συνέχεια πήρε Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Εν συνεχεία επέστρεψε στην Ελλάδα όπου φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου για δυο χρόνια και απέκτησε την Ελληνική πιστοποίηση (ΔΟΟΤΑΠ) στα Χρηματοοικονομικά.

Εργάστηκε ως διευθύντρια στα καταστήματα ZARA και μετά από μερικά χρόνια προσλήφθηκε στο Οικονομικό τμήμα του δήμου Κολυμβαριου με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Τώρα και πέντε χρόνια διατηεί δικό της οικονομοτεχνικό - φοροτεχνικό γραφείο στα Χανιά.

Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Μανούσακα (Βλαντά) , Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων.

Η ίδια αναφέρει τους λόγους που την οδήγησαν να στηρίξει με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο, το συνδυασμό του Σεραφείμ Τσόκα, "Κρήτη Μπορούμε":

''ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - Κανένας Κρητικός Μόνος Του.''

Με αυτό το σύνθημα ήρθε η ώρα να δούμε την Κρήτη μας ολόκληρη και όχι κομμάτι, κομμάτι

Αποφάσισα να συμπορευτώ στο πλευρό του Σεραφείμ Τσοκα , και με τον Μανώλη Σταματακη επικεφαλής Χανίων , θα παλέψουμε για την ισόρροπη ανάπτυξη και την ίση κατανομή των μεγάλων προβλημάτων , όλου του νησιού μας.

Ο Σεραφείμ Τσοκας έχει δώσει δείγματα γραφής ως γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης , 2004-2009 , και όλοι οι Χανιώτες το ξέρουμε καλά.

Μπορούμε να κάνουμε σύγκριση.

Ο Μανώλης Σταματακης ως τέως δήμαρχος Νέας Κυδωνίας, έδειξε ποιος είναι και τι μπορεί να προσφέρει ως επικεφαλής, στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Όλος ο συνδυασμός μας καταρτίζεται από αξιόλογους επιστήμονες , επιχειρηματίες του νομού Χανίων και ανθρώπους βιοπαλαιστές, από πολλούς επαγγελματικούς τομείς.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που αποτελώ και εγώ μέλος αυτής της εξαίρετης ομάδας.

Είναι καιρός να κάνουμε κάτι , γι' αυτόν τον τόπο.

Να κάνουμε κάτι για την ΚΡΗΤΗ μας.

Να δώσουμε να καταλάβει ο Κρητικός ότι δεν είναι μόνος του.

Εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!! ( τους άλλους τους είδαμε )"