Ο Ιταλός μεγιστάνας και πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση για φοροδιαφυγή και ψευδή δήλωση πόθεν έσχες, μια ποινή που ως γνωστόν θα εκτίσει προσφέροντας κοινωνικές υπηρεσίες.

Την Παρασκευή 9 Μαΐου, εμφανίστηκε στις 9.30 το πρωί στον οίκο ευγηρίας «Sacra Famiglia» στο Τσεζάνο Μποσκόνε, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Μιλάνο, όπου και εργάστηκε μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Το περιοδικό «Chi» που κυκλοφορεί σήμερα στην Ιταλία, δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες που απεικονίζουν τον 77χρονο Μπερλουσκόνι με λευκό πουκάμισο, στα νέα του καθήκοντα.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, στο τέλος της πρώτης μέρας κοινωνικών υπηρεσιών σε ηλικιωμένους, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε πως βρέθηκε αντιμέτωπος με εξαιρετικούς ανθρώπους, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό εργαζόμενοι «για μόλις 800 ευρώ το μήνα».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην διευθύντρια, Τζουλιάνα Μούρα, που όπως είπε, κάνει μια φοβερή δουλειά με τους χρόνια άρρωστους και τους περίπου εξήντα πάσχοντες από Αλτσχάιμερ. 

Η 29χρονη σύντροφός του, Φραντσέσκα Πασκάλε, δήλωσε πως «η βοήθεια που δίνει στους ηλικιωμένους, δεν τον φοβίζει», πράγμα βέβαιο, αφού τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν εξέτιε την ποινή του σε κάποια φυλακή…

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «Chi» όπου ο Μπερλουσκόνι φαίνεται να συνομιλεί με μια από τις εργαζόμενες στον οίκο ευγηρίας φορώντας λευκό ιατρικό πουκάμισο…



\"\"



\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook