Οι τρεις διαρρήξεις και μία απόπειρα που εξιχνιάστηκαν ως τώρα από την έρευνα του τοπικού αστυνομικού τμήματος, είχαν γίνει μέσα σε ένα διήμερο στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2013.
Η σπείρα είχε αρπάξει 600 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.150 ευρώ από το σπίτι ενός 50χρονου, κοσμήματα αξίας 900 ευρώ από το διαμέρισμα μιας 67χρονης, αλλά και 700 ευρώ, κοσμήματα
και δύο κινητά αξίας 800 ευρώ από το διαμέρισμα ενός 75χρονου. Δεν κατάφεραν να διαρρήξουν το σπίτι ενός 59χρονου, καθώς έγιναν αντιληπτοί από έναν γείτονα και τράπηκαν σε φυγή
Σε όλες τις περιπτώσεις, οι δράστες παραβίαζαν τις ανασφάλιστες εισόδους χρησιμοποιώντας ταυτότητες ή άλλες πλαστικοποιημένες κάρτες. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται να διαπιστωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές. 
Οι τρεις γυναίκες ηλικίας 42, 23 και 16 χρόνων και οι συνεργοί τους ηλικίας 32 και 28 χρόνων δεν έχουν συλληφθεί, αλλά η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook