Ευχαριστήρια επιστολή στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης στις εκδηλώσεις του ΕΟΤ στις Βρυξέλλες για την προβολή τοπικών προϊόντων και τουριστικών προορισμών στις 31/3 και 1/4 2014 απέστειλε η προϊσταμένη του γραφείου ΕΟΤ «Κάτω Χωρών» Ελένη Σκαρβέλη.

Χαρακτηριστικά, στην ευχαριστήρια επιστολή της προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, η κ. Σκαρβέλη αναφέρει, ότι, «η άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και η εξαιρετικά αποτελεσματική οργάνωση και προετοιμασία της συμμετοχής σας από την Αντιπεριφερειάρχη κα Θεανώ Βρέντζου, μεγιστοποίησε την προσπάθειά μας στην προβολή του ελληνικού τουρισμού, με την παρουσίαση τοπικών προϊόντων και τουριστικών προορισμών της Κρήτης».

Οι εκδηλώσεις προβολής του Ελληνικού τουρισμού, των προϊόντων, και της επιχειρηματικότητας στις Βρυξέλλες οργανώθηκαν στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας στην Ε.Ε.

«Η στελέχωση του περιπτέρου και ο συντονισμός των πολλαπλών παρουσιάσεων από τους συνεργάτες σας, που παραβρέθηκαν όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων και υποστήριξαν με θέρμη και ιδιαίτερο ζήλο τη συμμετοχή της Περιφέρειας, έδωσε την εικόνα μιας επαγγελματικής προβολής, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά απ’ όλους τους μετέχοντες. Ελπίζοντας η δράση αυτή να αποτελέσει βάση ενίσχυσης του θετικού ρεύματος Βέλγων τουριστών προς την Κρήτη» καταλήγει στην επιστολής της η προϊσταμένη του ΕΟΤ «Κάτω Χωρών» Ελένη Σκαρβέλη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook