Mε αφορμή τις Περιφερειακές εκλογές η υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν το μεγάλο στοίχημα των τοπικών κοινωνιών για την ανάπτυξη, ειδικά σήμερα που η χώρα μας αρχίζει να βγαίνει από την κρίση.
Σ’ αυτήν την πρόκληση για το νησί μας, ο Σεραφείμ Τσόκας με τους συνεργάτες του, που αποτελούν μια ισχυρή ομάδα με όρεξη και πάθος για δουλειά, κατέρχεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, με έναν αυτοδιοικητικό συνδυασμό που μπορεί να φέρει την Κρήτη στη θέση που της αξίζει.
Είχα την χαρά να συνεργαστώ μαζί του, τόσο όταν υπηρετούσε ως γ.γ. της Περιφέρειας Κρήτης, όσο και κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Ανάπτυξης, και να διαπιστώσω όχι απλά τις δυνατότητες του, αλλά και την αγάπη του για την Κρήτη και την αποτελεσματικότητα του, αφού κατά το διάστημα της θητείας του, έδωσε νέα πνοή στο νησί, με πάνω από 4800 έργα, καταθέτοντας παράλληλα απτά δείγματα προώθησης και ενίσχυσης του τουρισμού.
Σήμερα, που η Ελλάδα κάνει σταθερά βήματα και προχωρά μπροστά, η Κρήτη μπορεί και πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο στον τομέα της ανάπτυξης, με κινητήριο μοχλό τον τουρισμό. Ο Σεραφείμ Τσόκας με τον συνδυασμό του είναι αυτός που μπορεί να τα καταφέρει μιας και διαθέτει όλα εκείνα τα εχέγγυα για να βοηθήσει αποφασιστικά την Κρήτη να βγει μπροστά και να αποτελέσει την «Περιφέρεια πρότυπο» σε όλη την Ελλάδα.
Ήρθε η ώρα η Κρήτη να γυρίσει σελίδα και να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά. Ο συνδυασμός του Σεραφείμ Τσόκα και θέλει και μπορεί να το επιτύχει.
Του εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook