Στην Αμερική, όπου… όλα είναι δυνατά, καθώς φαίνεται, ένα κορίτσι 17 ετών «αποβλήθηκε» από το χορό του σχολείου της, γιατί το φόρεμά της ήταν υπερβολικά… σέξι.
Στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, η απόφοιτη μαθήτρια Clare πήγε όπως όλα τα κορίτσια στο σχολικό χορό. Με το που μπήκε στην αίθουσα, είδε ότι προκάλεσε αίσθηση με την εμφάνισή της. Αμέσως την πλησίασε μια από τις υπεύθυνες του πάρτι, λέγοντάς της ότι το φόρεμά της ήταν ακατάλληλο και υπερβολικά κοντό -το… μέτρησε, μάλιστα, για να δει αν πληροί τις… προϋποθέσεις μήκους που υπήρχαν για την βραδιά. Το φόρεμα ήταν μέσα στα επιτρεπτά όρια.
Η μαθήτρια είναι ιδιαιτέρως ψηλή και περιστοιχιζόταν από συμμαθήτριές της. Όπως περιγράφει η ίδια σε ανάρτηση στο μπλογκ της αδερφής της (που έγινε viral), «περιστοιχιζόμουν από συμμαθήτριες μου με κοντότερα φορέματα από μένα». Παρατήρησε,.δε, ότι «μια ομάδα πατεράδων μας παρακολουθούσαν από ένα μπαλκόνι και έκαναν σχόλια, κάτι που αηδίασε εμένα και τους φίλους μου».
Και αφού ξεκίνησαν να χορεύουν και να διασκεδάζουν στο πάρτι, ξαφνικά η ίδια κυρία την πλησίασε, λέγοντας της ότι κάποιοι πατεράδες έκαναν παράπονα ότι η εμφάνιση της ήταν «πολύ προκλητική και προκαλούσε πονηρές σκέψεις».
Και αφού της είπαν ότι το φόρεμά της ήταν κοντό, την έδιωξαν από το χορό, λέγοντάς της ότι θα της επιστρέψουν τα χρήματα του εισιτηρίου. Καθώς η παρέα της αποφάσισε να την ακολουθήσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας, οι υπεύθυνοι είπαν ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα και στους υπόλοιπους, κάτι όμως που δεν έκαναν.
Στην ανάρτησή της, η μαθήτρια ζητά δημόσια συγγνώμη από τους διοργανωτές, καθώς και να επιστραφούν τα χρήματα στην παρέα της, «όπως μας υποσχέθηκαν», συμπληρώνοντας ότι « με έδιωξαν από το χορό τελειοφοίτων, καταστρέφοντάς μου μια βασική σχολική ανάμνηση, επειδή οι σύζυγοί τους θεώρησαν ότι το σώμα μου είναι κάτι που μπορούν να ελέγχουν. Δεν είμαι υπεύθυνη για το ότι κάποιος 45χρονος ανώμαλος πατέρας αναστατώθηκε, όταν με είδε επειδή φορούσα ένα φόρεμα με γκλίτερ και η ανατομία μου είναι αυτή μιας ανεπτυγμένης γυναίκας. Όποιος θεωρεί ότι φταίω, ίσως είναι κι αυτός κομμάτι του προβλήματος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook