Πικραμένος από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Μανόλης Πατεμτζής, που δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια.

Ο προπονητής του ΠΟΑ δήλωσε σχετικά με το ματς με τον Κισσαμικό τα εξής:

«Δεν έχω πολλά πράγματα να πω. Συγχαρητήρια στα παιδιά που για ένα ακόμα παιχνίδι πάλεψαν από το πρώτο μέχρι το ενενηκοστό λεπτό. Πιστεύω ότι έπρεπε εμείς να είμαστε οι νικητές. Το λέω αυτό γιατί στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε δύο ευκαιρίες, όπου στη μία η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, για να πετύχουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ, έχοντας βέβαια κοντά μας τον αέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο Κισσαμικός, αφού είχαμε κόντρα τον αέρα. Παρόλα αυτά καταφέραμε και σταθήκαμε, αλλά δυστυχώς σε ένα στημένο πάλι πετύχαμε αυτογκόλ. Ξέρουμε, κι εγώ και οι παίκτες μου, ότι δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας σε πάρα πολλά παιχνίδια, αλλά αυτό μας γιγαντώνει. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα στην έδρα μας, είμαστε πολύ καλή ομάδα και αυτό το λένε οι περισσότεροι που μας έχουν δει με τον τρόπο που παίζουμε κι ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Στον Κισσαμικό θέλω να δώσω συγχαρητήρια και υπόσχομαι τη φιλοξενία που είχαμε σήμερα να την ανταποδώσουμε του χρόνου.»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο σημαντικότερος παράγοντας που έπαιξε ρόλο ήταν ο αέρας. Στο πρώτο ημίχρονο τον αέρα τον είχε με το μέρος της η ομάδα του Ατσαλένιου και νομίζω ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε όλο το παιχνίδι. Προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά στο δεύτερο εμείς με τη βοήθεια του αέρα κατορθώσαμε και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι παίχτηκε αξιόλογο ποδόσφαιρο, αφού δεν βοηθούσε ο αέρας. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις απέναντι σε μία ομάδα, που μάχεται για τη σωτηρία της. Για μένα είμαστε ικανοποιημένοι που δύο παιχνίδια πριν το τέλος δεν χρειαζόταν να παλεύουμε σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες για τη σωτηρία μας. Νομίζω ότι τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλαμε να κρατήσουμε αυτή την καλή εικόνα που είχαμε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος από όλη την προσπάθεια των παιδιών. Να ευχηθώ στον Μανόλη (σ.σ. Πατεμτζή) και στην ομάδα του να πετύχει τον στόχο της την τελευταία αγωνιστική. Είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα και μεγάλη η πίεση που πρέπει να έχουν αυτά τα παιδιά, να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, με αέρα, με πολλή ζέστη και με πολύ άγχος να μπορέσουν να σώσουν την κατηγορία. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ό,τι καλύτερο την τελευταία αγωνιστική.»

Ο ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού Μάνος Ψαράκης δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είχε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ήταν δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Εμείς είχαμε σωθεί από την προηγούμενη αγωνιστική και δεν είχαμε άγχος. Δεν παιζόταν εύκολα μπάλα και έτσι ήρθε το ισόπαλο αποτέλεσμα.»

Για το αν ήταν δίκαιο το 1-1:

«Ναι. Δημιουργήσαμε φάσεις και εμείς και ο αντίπαλος με τη βοήθεια του αέρα. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.»Flashnews.gr