Τρεις μήνες πριν από το ραντεβού της με τον πελαργό, η Δέσποινα Καμπούρη υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Μαΐου σε ένα ροζ baby shower πάρτι στη Βούλα –στην άνετη μονοκατοικία της Μάντας Παπαδάκου– όλες τις διάσημες φίλες της.

 Την πρωτοβουλία για το κάλεσμα είχε η Μάντα με τη βοήθεια της Αννίτας Ναθαναήλ. Άλλωστε η 29χρονη μέλλουσα μητέρα έχει δηλώσει πολλές φορές την υποστήριξή της στον αγώνα του W.I.N. Hellas –Οργανισμού Διεθνούς Υποστήριξης Γυναικών– του οποίου είναι αντιπρόεδρος η Μάντα Παπαδάκου.

Η Αννίτα Ναθαναήλ επιμελήθηκε τη διακόσμηση του κήπου επιστρατεύοντας λουλουδόμπαλες, λευκές κούνιες και ανεμόμυλους. Τις εντυπώσεις ωστόσο κέρδισε η τούρτα που δημιούργησε η Dona Chalas και αναπαριστούσε την έξι μηνών έγκυο Δέσποινα Καμπούρη να χαϊδεύει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Κατά τη διάρκεια του baby shower πάρτι δεν έλειψαν βέβαια και οι χαριτωμένες εκπλήξεις, όπως συνέβη

όταν οι καλεσμένες έδεσαν με μια κορδέλα τα μάτια της Δέσποινας κι εκείνη κατάφερε να αναγνωρίσει αμέσως όλα τα αντικείμενα που ψηλάφισε, ανάμεσά τους παιδικές πάνες και πιπίλες για μωρά!

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook