Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων σε Ηράκλειο και Λασίθι για την μεγάλη συναυλία που θα παραχωρήσουν οι Βασίλης Σκουλάς, Μιχάλης Τζουγανάκης και Γιάννης Χαρούλης με στόχο να ενισχύσουν τα φιλανθρωπικά σωματεία της Ιεράπετρας !

Εμβολιασμοί, Ιατρικός εξοπλισμός και αναβάθμιση εγκαταστάσεων είναι λίγοι απο τους στόχους του Ierapetra United, του Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ που δημιούργησε η εθελοντική ομάδα Ierapetra V2.

Το ενδιαφέρον για την συναυλία είναι σημαντικό σε όλη την Κρήτη, ενώ οι κρατήσεις έχουν κυριολεκτικά χτυπήσει κόκκινο !

Έτσι λοιπόν, η Ιεράπετρα προετοιμάζεται να υποδεχτεί όσους θέλουν να απολαύσουν απο κοντά τους τρείς σπουδαίους Κρητικούς καλλιτέχνες το Σαββάτο 17 Μαΐου στο Βουζουνεράκειο Στάδιο ενώ εισιτήρια θα υπάρχουν εκτός των σημείων προπώλησης και στην είσοδο της εκδήλωσης στην τιμή των 15 ευρώ.

Οι θύρες θα ανοίξουν απο τις 19:00 το απόγευμα ενώ οι εμφανίσεις θα ξεκινήσουν στις 21:00 το βράδυ ! Παράλληλα στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν και ενημερωτικά περίπτερα των συλλόγων, τα οποία θα ενημερώνουν για το έργο και την δράση των Φιλανθρωπικών Συλλόγων της πόλης.

Περισσότερε πληροφορίες μπορεί κάποιος να αναζητήσει στην επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook : www.facebook.com/ierapetraUnited

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook