Ονειρεύεστε την απόλυτη χαλαρωτική απόδραση μακριά από όλους και από όλα, έχετε προγραμματίσει τα πάντα, αλλά η ιδέα ενός ξενοδοχείου με πολύ κόσμο χαλάει τα σχέδια σας.

Ο ευκολότερος τρόπος για να απολαύσετε αποκλειστική VIP μεταχείριση σε ένα ξενοδοχείο είναι είτε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, είτε να είστε ο μόνος επισκέπτης!

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ καταλύματα σε όλο τον κόσμο, που ουσιαστικά αποτελούνται από μια σουίτα, αποκλειστικά για έναν τυχερό επισκέπτη.

Life is Good, Noord – Brabant, Ολλανδία


Μέγεθος: 39 τ.μ.

Τιμή: 133 ευρώ τη βραδιά


\"\"

Χτισμένο σε ένα ολλανδικό αγρόκτημα του 18ου αιώνα, το κατάλυμα, που εύστοχα ονομάστηκε “Η Ζωή είναι ωραία” προσφέρει στους επισκέπτες του υπαίθριο κήπο, ιδιωτικό γυμναστήριο και σάουνα με υπέρυθρη ακτινοβολία, για να μην αναφέρουμε το τζάκι και τη μικρή βεράντα του τελευταίου ορόφου.

Central Hotel, Κοπεγχάγη, Δανία


Μέγεθος: 12 τ.μ.

Τιμή: 238 ευρώ τη βραδιά


\"\"

Αυτό το μικροσκοπικό δωμάτιο βρίσκεται σε μια συνοικία της πόλης, που θεωρούνταν παλιά κακόφημη, πάνω από το μικρότερο κατάστημα καφέ της Κοπεγχάγης, και ήταν το διαμέρισμα ενός τσαγκάρη και χρονολογείται από το 1905.

\"\"

Σήμερα ο χώρος διαθέτει ένα ευρύχωρο διπλό κρεβάτι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθώς και πολύ οικονομικό mini – bar. Ιδιοκτήτης του είναι ένας πρώην σκηνογράφος, ο οποίος λειτουργεί και το παρακείμενο καφέ Granola Cafe, όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν το πρωινό τους.

A room for London, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο


Μέγεθος: 62 τ.μ.

Τιμή: 361 ευρώ τη βραδιά για δύο άτομα / 144 ευρώ τη βραδιά για ένα άτομο


\"\"

Μια μοναδική εμπειρία διαμονής προσφέρει η σουίτα σε σχήμα πλοίου, που δεσπόζει στην κορυφή του Queen Elizabeth Hall στοSouthbank Centre και είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι το τέλος του 2014.

\"\"

Μάλιστα οι πιθανοί επισκέπτες θα πρέπει να κερδίσουν σε μια κλήρωση, προκειμένου να καταφέρουν να μείνουν εκεί για μια και μοναδική νύχτα!

Hotel Droog, Άμστερνταμ, Ολλανδία


Μέγεθος: 70 τ.μ.

Τιμή: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας


\"\"

Αποτελώντας μέρος των κεντρικών γραφείων της εταιρείας σχεδιασμού Droog αυτή η γκαλερί, κατάστημα, καφέ, spa και κήπος είναι στην πραγματικότητα ένα δωμάτιο φιλοξενίας.

\"\"

Ο μοναδικός χώρος για ενοικίαση βρίσκεται στον επάνω όροφο και διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο, ενώ προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη με έναν μοναδικό φυσικό φωτισμό. Ο χώρος είναι ιδανικός και για επαγγελματικές συναντήσεις και πάρτι.

Casa Manni, Ρώμη, Ιταλία


Μέγεθος: 83 τ.μ.

Τιμή: από 693 – 1083 ευρώ τη βραδιά, ανάλογα με την εποχή


\"\"

Αυτή η υπερπολυτελής σουίτα στεγάζεται σε ένα παλάτι του 17ου αιώνα στην καρδιά της Ρώμης και κάθε ένα από τα παράθυρα της, ακόμα και αυτό του μπάνιου, προσφέρει μοναδική θέα στην Αιώνια πόλη.

\"\"

Διακοσμημένη με τα καλύτερα ασημικά και πορσελάνινα αντικείμενα, η σουίτα ανήκει στον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας παραγωγής ελαιόλαδου, ο οποίος συνηθίζει να δωρίζει στους επισκέπτες του ένα μπουκάλι παρθένο ελαιόλαδο πριν την αναχώρηση τους.

One Hotel, Σιέμ Ριπ, Καμπότζη


Μέγεθος: 29 τ.μ.

Τιμή: Από 115 ευρώ τη βραδιά


\"\"

Σε μια από τις πιο διάσημες πόλεις της Καμπότζης, η δυο επιπέδων σουίτα του One Hotel μπορεί να υπερηφανεύεται για το μοναδικό της design και τις πολυτελείς παροχές.

\"\"

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα μοναδικό κρεβάτι φτιαγμένο από ξύλο τικ, μπάνιο με ντους ψιλής βροχής και αποκλειστική πρόσβαση στην βεράντα του τελευταίου ορόφου.

Havenkraan van Harlingen, Harlingen, Ολλανδία


Μέγεθος: 60 τ.μ.

Τιμή: 316 ευρώ τη βραδιά


\"\"

Στεγασμένο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο γερανό, το δωμάτιο αποτελεί μέρος μιας τριπλής πρότασης ξεχωριστής διαμονής στην περιοχή, που περιλαμβάνει επίσης έναν ανακαινισμένο φάρο και μια σωσίβια λέμβο. 

\"\"

Η μοναδικότητα της συγκεκριμένης σουίτας είναι ότι οι επισκέπτες, που παίρνουν τον ανελκυστήρα για τον πρώην πύργο ελέγχου, έχουν στην πραγματικότητα τη δυνατότητα να αλλάξουν τη θέα από το δωμάτιο τους, περιστρέφοντας την καμπίνα!

One Room Hotel, Πράγα, Τσεχία


Μέγεθος: Περίπου 27.8 τ.μ.

Τιμή: 650 ευρώ τη βραδιά


\"\"

Αυτή η σουίτα είναι το μοναδικό σημείο στην πόλη, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια πανοραμική θέα της περιοχής, χωρίς να έχουν μπροστά τους τον περίφημο πύργο Žižkov Television Tower. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή αυτή η σουίτα στεγάζεται στην κορυφή αυτού του πύργου, στο πιο ψηλό σημείο του.

\"\"

Για να κάνουμε τα πράγματα ακόμα καλύτερα, ανεβαίνοντας ένα επίπεδο ψηλότερα θα βρείτε και ένα εστιατόριο και μπαρ, προσβάσιμο από το δωμάτιο σας μέσω μιας ιδιωτικής σπειροειδούς σκάλας.
newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook