Με άδεια χέρια έφυγαν από την Επισκοπή του δήμου Χερσονήσου οι άγνωστοι διαρρήκτες που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους το ΑΤΜ της πρώην Αγροτικής Τράπεζας, που είναι τοποθετημένο στον κεντρικό δρόμο της Επισκοπής.

Ο συναγερμός που είναι συνδεδεμένος με το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων άρχισε να χτυπάει και χάλασε τα σχέδια των αγνώστων θρασύτατων διαρρηκτών.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Άγνωστα άτομα, έχοντας μαζί τους και ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να ανοίξουν το ΑΤΜ, όπως φιάλες οξυγόνου και κατσαβίδια, έσπασαν την πίσω πόρτα των γραφείων του Αγροτικού Συνεταιρισμού της Επισκοπής, όπου ήταν εγκατεστημένο το μηχάνημα της τράπεζας και ανενόχλητοι μπήκαν μέσα με στόχο να ανοίξουν το ΑΤΜ και να πάρουν τα χρήματα που περιείχε.

Όμως λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο. Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και οι άγνωστοι δράστες όπου φύγει.. φύγει.

Οι δράστες αν και είχαν εξοπλιστεί για να φτάσουν στον στόχο τους αποδείχτηκαν ερασιτέχνες, αφού φεύγοντας άφησαν πίσω τους όχι μόνο τα εργαλεία που θα χρησιμοποιούσαν για να σπάσουν και να ανοίξουν το ΑΤΜ, αλλά και προσωπικά τους αντικείμενα τα οποία ήδη βρίσκονται στα χέρια των αξιωματικών της τοπικής ΕΛΑΣ, οι οποίο πολύ προσεκτικά εξετάζουν την υπόθεση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχει και υλικό που έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων το οποίο, επίσης, βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook