Ηχηρό μήνυμα νίκης του συνδυασμού Ενωτική Κίνηση Γόρτυνας, έδωσαν οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Σταύρου Ξυλούρη, την Τετάρτη το βράδυ, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Μεγάρου.

Οι κάτοικοι του κεντρικού οικισμού, με το βροντερό τους παρών, έκαναν σαφές πως επιζητούν μια νέα σελίδα για τον τόπο τους και το δήμο Γόρτυνας, μια σελίδα που θα εξουσιοδοτήσουν με την ψήφο τους, να τη γράψουν ο Σταύρος Ξυλούρης και οι συνεργάτες του.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, κάνοντας ειδική αναφορά στα πολύκροτα ζητήματα της αστυνόμευσης αλλά και του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας.

\”Είναι απαράδεκτο να είμαστε ο μοναδικός δήμος σε επίπεδο Κρήτης, που να μη διαθέτουμε Αστυνομικό Τμήμα, αλλά να μας έχει αφήσει η κεντρική εξουσία στο έλεος της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας. Είναι επιτακτική ανάγκη η ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στο δήμο μας και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε.
Επίσης να είστε σίγουροι, πως δεν θα επιτρέψουμε την περαιτέρω αποψίλωση του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας, αλλά αντιθέτως με ενέργειες και πρωτοβουλίες που θα πάρουμε, θα πετύχουμε την επαρκή στελέχωσή του.\” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ξυλούρης, ενώπιον των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας.

Σήμερα ομιλία στους Αγίους Δέκα

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα των περιοδειών και των ομιλιών του επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Δήμου Γόρτυνας \”Ελλωτίς\”, καθώς σήμερα το πρωί επισκέφτηκε το Ασήμι, ενώ το βράδυ στις 20:30 θα μιλήσει στην έδρα του δήμου Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook