Ασυγκράτητο ήταν ένα ζευγάρι στην πόλη Οβιέδο της Ισπανίας το οποίο δεν μπορούσε να περιμένει να φτάσει στο σπίτι του για να κάνει έρωτα!

Η ανυπομονησία τούς οδήγησε στον προθάλαμο τράπεζας όπου αφού πέταξαν όλα τους τα ρούχα άρχισαν να κάνουν έρωτα δίπλα στο ΑΤΜ. 

Οι περαστικοί που αντίκρισαν το θέαμα έσπευσαν να τραβήξουν selfies, ενώ σύντομα μαζεύτηκε πλήθος που γελούσε και χειροκροτούσε, όμως το ζευγάρι δεν έδειχνε να πτοείται από τους... παρείσακτους.

«Τα έβγαλαν όλα. Ήταν περίεργο και κάπως αδέξιο», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ένας από τους περαστικούς που σοκαρίστηκε από το θέαμα κάλεσε την αστυνομία για να επαναφέρει το θερμό ζευγάρι στην τάξη. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, νιώθοντας αμηχανία και ντροπή δεν ήξεραν τι να κάνουν και χτύπησαν την πόρτα! Φυσικά δεν βρήκαν ανταπόκριση και χρειάστηκε η επέμβαση μιας ακόμη ομάδας αστυνομικών που μπήκε στον χώρο και διέταξε το ζευγάρι να ντυθεί αμέσως. «Εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος ούτε ο κατάλληλος χρόνος για να κάνετε τέτοια πράγματα», τους επέπληξε ο επικεφαλής.  Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, «το ζευγάρι υπάκουσε. Πήραμε τα στοιχεία τους αλλά δεν τους ασκήσαμε δίωξη. Μάλλον παρασύρθηκαν από το πάθος της στιγμής».

Φωτογραφίες του ζευγαριού κατέληξαν σύντομα στο twitter και σε ένα ακόμη μέσο κοινωνικής δικτύωσης.