Για 250.000 δολάρια πωλήθηκε το βίντεο της επίθεσης της αδερφής της Beyonce, Solange και του συζύγου της, του διάσημου ράπερ Jay Z, σε ανελκυστήρα στο ξενοδοχείο Standard Hotel στη Νέα Υόρκη.

Η «θύελλα» που προκάλεσε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου στο αμερικανικό star system δεν έχει ακόμη κοπάσει, με καμία από τις δύο πλευρές να έχει δώσει κάποια δημόσια εξήγηση, μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, την Πέμπτη το γνωστό ξενοδοχείο ανακοίνωσε ότι εντόπισε τον άντρα που διέρρευσε το βίντεο στην ιστοσελίδα TMZ και τον απέλυσε.

Σε ανακοίνωσή του το Standard Hotel αναφέρει μάλιστα πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του, αφού θεωρείται υπεύθυνος για παραβίαση των όρων ασφαλείας του ξενοδοχείου.

Ο εντοπισμός του άντρα δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, αφού όπως δήλωσε χθες ανώνυμη πηγή σε αμερικανικά ΜΜΕ, υπήρχαν μόνο λίγοι άνθρωποι «που μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών», οι οποίοι είχαν πρόσβαση στην ταινία από την κάμερα ασφαλείας.


Επίσης, υποστήριξε ότι το βίντεο αντιγράφτηκε από την κάμερα ασφαλείας με κινητό τηλέφωνο.

Πάντως, η Beyonce «απάντησε» για τη σχέση της με την αδελφή της μόνο με τέσσερις φωτογραφίες που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και στις τέσσερις φωτογραφίες Beyonce και Solange εμφανίζονται αγκαλιασμένες, χαμογελαστές και χαρούμενες από αγαπημένες στιγμές του παρελθόντος. Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια δεν έδωσε κάποια εξήγηση για το περιστατικό, αφού η μοναδική λεζάντα στα τέσσερα φωτογραφικά καρέ είναι η λέξη «Good Morning» στην πρώτη εικόνα.

Η Rihanna η «πέτρα» του σκανδάλου;

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα τα οποία είδαν τις τελευταίες ώρες το «φως» της δημοσιότητας αναφέρουν ότι αφορμή για τον τσακωμό στάθηκε η Rihanna και το πάρτι που διοργάνωσε μετά τo Met Gala.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Solange θύμωσε όταν ο Jay Z ανακοίνωσε σε εκείνη και την αδερφή της ότι θα πάει στο πάρτι μόνος του.

Άλλα σενάρια αναφέρουν ότι η Solange έχει πρόβλημα με τον τρόπο με τον οποίο ο ράπερ συμπεριφέρεται στην αδερφή της, ωστόσο, το επικρατέστερο είναι ότι είναι έξαλλη επειδή ο
Jay Z αθετεί συνεχώς την υπόσχεσή του να τη βοηθήσει να προωθήσει την καριέρα της.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook