Σε μήνυμά του προς τους κατοίκους του Δήμου Αμαρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού \”Αμάρι Νέα Πορεία\” και υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός αναφέρει τα εξής:
\”Αμαριώτισσες και Αμαριώτες , 
Λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας. Πρώτα για να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας περιβάλετε με την εμπιστοσύνη σας, καθώς και για να μεταφέρω μερικές σκέψεις , που έχουν σχέση με την προοπτική και το μέλλον του Αμαρίου.
Γνωρίζετε ότι διέκοψα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία για να αφιερωθώ στην Αυτοδιοίκηση του Τόπου μας , χωρίς να προσδοκώ τίποτα άλλο από το να δώ το Αμάρι να ξεφεύγει από την σημερινή στασιμότητα.
Η ποιότητα του Συνδυασμού μας και η διάθεση προσφοράς των μελών του εγγυάται ότι με σκληρή δουλειά –συλλογικότητα και καινοτόμες δράσεις θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε ένα ευνοϊκό αναπτυξιακό περιβάλλον στην Περιοχή μας.
Δεν συμφωνούμε με την άποψη, ότι η ελπίδα έχει χαθεί και τίποτα δεν μπορεί ν’ αλλάξει.
Θα υλοποιήσουμε πιστά το Δημοτικό μας Πρόγραμμα, θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του Αμαρίου και θ’ αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.
Ευελπιστούμε ότι θα επιτύχουμε μια αναβαθμισμένη λειτουργία του Δήμου, ώστε με νέα πνοή, να χαράξουμε μια νέα δημιουργική πορεία .
Δεν έχουμε προσωπική αντιπαράθεση με κανένα και δεν διακατεχόμαστε από σύνδρομα ρεβανσισμού και εχθρότητας, οι ιδέες μας, οι πράξεις και οι αποφάσεις μας, εκπορεύονται αποκλειστικά από την αγωνία μας για τον μέλλον του τόπου, που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και αγαπάμε.
Την επόμενη των εκλογών, ανεξάρτητα από την επιλογή του Αμαριώτικου λαού η κοινωνική συνοχή των κατοίκων πρέπει να διαφυλαχθεί από όλους μας.
Η λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να υπηρετεί μόνο το Αμάρι και οι προεκλογικές αντιπαραθέσεις την επομένη των εκλογών πρέπει να σταματούν. Το Αμάρι για να πάει μπροστά μας χρειάζεται όλους είμαστε λίγοι δεν περισσεύει κανείς. 
Μ’ αυτές τις λίγες σκέψεις σας καλώ να συμπορευτείτε μαζί μας, σ ένα έντιμο και πολιτισμένο αγώνα, να κάνουμε την υπέρβαση με αποκλειστικό στόχο ν’ αλλάξουμε την πορεία της Αυτοδιοίκησης του Τόπου μας και να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην αναπτυξιακή του προοπτική.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook